Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

SPRZEDAM/Wymienie FORTUNE SX -- PFT -- 20 NS -- MA NITRO!!

Kosiarczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Sprzedam Fortuna 240SX

Login: Pijoczynka
VUID: 25060
Model pojazdu:  Fortuna 240SX
Silnik pojazdu: 2.2
Przebieg pojazdu: Na co to komu
Dodatki:

Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio, Butla LPG (75l), Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), C.F.I (V5), Poszerzenia (1,1), Gwint. zawieszenie, Przeniesienie napędu (AWD), Przyciemnienie szyb (100%) + Set Marchwiowy + klucz + Felgi Trance + Tablica + CB RAdio

Kwota sprzedaży: 850k (naj ofka 690) (Wymiana Za FCR na T lub W (aby miała Ecu4 Turbo 5 i max silnik)
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: DC,Forum
Dodatkowe informacje: Taka donica musisz ją mieć mało pali ładnie wygląda wszyscy płaczą jak ją widzą taka cudna każdy chce ja mieć 😮 😮 Na co komu bak jak mało pali (bak zalany 98 stać mnie a nie jak inni leją 95) ? Na co komu MZN jak ładnie leci? Lata bardzo Szybko (223 vmax) a nie jak te Infki czy Bullety  (leja do nich 95 bo ich nie stać na ultra donice). Tutaj nie musisz się obawiać że z LS do LV pójdzie ci pół baku. Śmiga ładnie trzyma się drogi czasem tam fajnie tyłem zarzuci to nie diesel  co nikt nie chce ... (jak coś już blisko abym ja oddał więc zachęcam do kupna)

Furmana.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.