Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Dodo: Nowa praca na serwerze

gardinsztanga

Rekomendowane odpowiedzi

x72ln8c.png
naTqDnE.png

Witam was, z tej strony Trainee @arayy.nt Redakcji Prasowej Project News.

W dzisiejszym artykule przedstawię Wam po krótce najnowszą pracę, jaka pojawiła się na serwerze, czyli dodo.

VDgjwdI.png

Praca została dodana na serwer 2.05.2022. Była to bardzo długo wyczekiwania przez graczy praca, ponieważ ostatnia praca pojawiła się już sporo czasu temu, praca jest dostępna dla każdego od 02.05.2022 20:30 na lotnisku w Los Santos. W pracy wymagana jest licencja lotnicza oraz 1000 punktów reputacji, polega ona na gaszeniu pożarów przez wlatywanie w obręcze na niebie samolotem dodo, mamy w nim zbiornik z wodą, który starcza na 10 pożarów, po skończeniu się wody w zbiorniku musimy wrócić na lotnisko w Los Santos i napełnić ponownie zbiornik. Praca to zrobiła na mnie dobre pierwsze wrażenie, lecz postanowiłem zapytać losowo spotkanego gracza, co o niej sądzi.
Gzqqb1L.png

R - Redakcja Project News | J - j3Zxq.nt

R: Witam, Trainee arayy.nt  z Project News. Pokazuje plakietkę.

J: Witam.

R: Mogę zadać parę pytań?

J: Oczywiście.

R: Pracował pan już na nowo dodanej pracy dodo?

J: Oczywiście.

R: Jakie wrażenie zrobiła na panu praca?

J: Bardzo się cieszę, że taka powstała, bo nie ukrywam, ale brakowało mi pracy, w której można latać.

R: Czy odpowiadają panu obecne zarobki na pracy?

J: Nie są za duże, ale myślę, że jest to jedna z lepszych prac na serwerze, więc to rekompensuje.

R: Jak ocenia pan trudność wykonywania tej pracy?

J: Dla początkujących może być trudno trafiać w punkty, jednak dla mnie jest to bardzo proste zadanie, przez co mogę dość dużo zarobić.

R: Czy zostanie pan na dłużej przy tej pracy?

J: Oczywiście. Zamierzam zdobyć najwyższy poziom. Dość dużo czasu trzeba na to poświęcić, jednak z czasem można nabrać doświadczenia i szybciej.

R: Czy egzamin na wymaganą przez tę pracę licencje lotniczą jest pana zdaniem trudny?

J:  Nie, jeżeli ktoś ma cierpliwość i potrafi się skupić, to nie będzie miał z tym problemu. Nie chwaląc się, zdałem za pierwszym razem.

R: Dziękuję, to wszystko, o co chciałem zapytać, powodzenia w dążeniu do celu, miłego dnia.

J: Również dziękuję.
k1AwIr0.png

p0ziF3e.png

M2rgWQB.png

8eybfgF.png

Autor: @arayy.nt
Grafika: @Aiishan
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.