Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Tajemnice dzielnicy Mulholland.

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

YByNvFw.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Trainee @Livia Redakcji Prasowej Project News.

Dziś przedstawię Wam tajemnice i wygląd dzielnicy Mulholland.

VDgjwdI.png

Jedna z najbogatszych dzielnic w mieście Los Santos, mieści się w północnej jej części. Mówi się, że mieszkają tam najbogatsza część społeczeństwa San Andreas. Dzielnica jest położona na górzystych terenach, przez co jest wiele utrudnień z przejazdem, jak i komunikacją. Graniczy z Vinewood, Temple, Dilimore i Richman.

XGwBbve.png

Wjeżdżając od strony Mulholland Intersection przez podwójne ulice, ujrzymy napis "Vinewood" przedstawiony na nagłówku. Dzielnica mieści w sobie bardzo duże posiadłości bardzo różnych stylach.

XyTa0Ub.gif

XGwBbve.png

Idąc dalej, możemy natrafić na posiadłość organizacji @BollmeN, która została niedawno utworzona, sama nazwa wspomina o dzielnicy "Mulholland Gang". Lider wspominał o pomyśle wziętym z konkurencyjnego serwera jego starej organizacji. Sama w sobie organizacja ma świetną atmosferę i uprzejmych członków. Ostatnio miałam okazję uczestniczyć w urodzinach @Niez.  Polegały one na zrobieniu małego żartu, zebrani w grupę zaprosiliśmy obchodzącego swoje święto do środka bazy, po krótkiej zabawie tanecznej, jak i napojowej zrobiliśmy zdjęcie, które będzie dołączone na dole, nadszedł czas na prezent. Wychodząc, ujrzał pojazd marki Walton, w kolorze malinowym i w krytycznym stanie technicznym, zapewne zdziwiony, jak i zakłopotany całą tą sytuacją nie spodziewał się, że czyha na niego coś lepszego. Odwróciwszy się, zobaczył Moonbeam'a z rejestracją Nitez 16L i innymi świetnymi dodatkami. Podziękowaniu pojechaliśmy zrobić G1. Świetnie spędzony czas, dziękuje uczestnikom.

k1AwIr0.png

frJPXiZ.png

bSxNqlP.gif

XGwBbve.png

Przy robieniu zdjęć natrafiłam na bardzo podejrzaną sytuację, którą chciałabym się z wami podzielić. Chcąc zapytać jednego z mieszkańca o jedną posiadłość, zobaczyłam, jak rozmawia z jakimś bandziorem, najprawdopodobniej coś planowali, mieszkaniec wyglądał dosyć schludnie, poważnie, miał ciemną karnację i walizkę z dużą sumą pieniędzy. Widać było, że się ukrywali przed resztą społeczeństwa dzielnicy. Bandzior miał donośny głos, przez co zrozumiałam, że planują okraść jednego mieszkańca z pojazdu.

V1fwZJr.png

Po krótkiej rozmowie mieszkaniec podał walizkę bandziorowi i udali się przed auto, nikt się z nich nie rozglądał, przez co zostałam niezauważona, wszystko działo się pod osłoną nocy. Ujrzałam pojazd Buffalo, z rozmowy wynikało, że to ich wróg i jego auto ma skończyć krucho w kasynie.

1vytWXK.png

Mieszkaniec odszedł od pojazdu w stronę prawdopodobnie swojego domu. Bandzior zaczął działać, włamał się mi nie znanymsposobem do auta, przeszukał je całe w tym bagażnik w którym znalazł coś wartościowego dla siebie.

Q9PVoBu.png

Nie czekając na dalszy rozwój sytuacji, zadzwoniłam po odpowiednie służby, jeszcze kilka minut czegoś szukał w schowkach auta. Nagle rozniosły się po dzielnicy dźwięki syren, bandzior bez namysłu siadł za kierownicą i w pośpiechu skoczył.

POMZCRE.png

Przyznaję, to był niesamowity skok, SAPD rozpoczęło pościg, o dalszym rozwoju sytuacji nie wiem nic. Mam wrażenie, że dzieje się tu coś niedobrego.

XGwBbve.png

Przechodząc, natrafiam na dużą posiadłość gdzie krążą słuchy, że to dom publiczny. Mieszkańcy bardzo się na nich skarżą o zakłócanie ciszy nocnej, jak i rozbojach z ich strony, często się nie dogadują, przez co mają słabe relację. Po krótkim przekazie zdań między osobami mieszkającymi w tej posiadłości mam mieszane uczucia, są bardzo tolerancyjni, bardzo ładnie mnie ugoszczono, niestety, ale muszę wspomnieć o brudzie mieszczącym się w środku wielkiego domu. Przed wejściem codziennie stoi ochroniarz, który pilnuje ich majątku.

29Gyfab.png

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie!

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.