Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z semyaaza

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

Sj2MDzd.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Senior Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule udało mi się przeprowadzić wywiad z supporterką @semyaazana temat ogólnej jej rozgrywki. Zapraszam serdecznie do przeczytania.

Gzqqb1L.png

6Ao6Igy.gif

RT: @Traperhoff| SEMY: @semyaaza
RT: Siemanko, dziękuję Ci bardzo, że zgodziłaś się przeprowadzić ze mną wywiad, możemy zaczynać?
SEMY: Również się cieszę, że mam możliwość wzięcia udziału w tym wywiadzie i tak oczywiście, możemy śmiało zaczynać.
RT: Elegancko, na samym wstępie chciałbym się Ciebie spytać o początek rozgrywki na serwerze, skąd dowiedziałaś się o nim i dlaczego zaczęłaś na nim grać?
SEMY: O serwerze dowiedziałam się przez moich znajomych ze świata realnego w listopadzie 2020 roku. Na samym początku grałam właśnie z nimi, pracując na pracach dorywczych, zarabiając przy tym pieniądze na przyszłe projekty związane z pojazdami. Następnie miałam przerwę prawie roczną, ale co jakiś czas wbijałam, by sprawdzić, co się dzieje na serwerze. ProjectRPG od samego początku bardzo mi się spodobał i przykuł moją uwagę, głównie dlatego zostałam stałym graczem.
RT: Rozumiem, teraz chciałbym się spytać, ile przez ten czas udało Ci się zdobyć godzin oraz reputacji na serwerze?
SEMY: Na obecny moment posiadam 1080 godzin, a reputacji nie posiadam zbyt wiele, bo głównie czas spędzam tylko na frakcji, ale mimo wszystko reputacja wynosi około 7 tysięcy.
RT: Naprawdę sporo zdobyłaś już godzin, jak i reputacji przez ten okres, nie żałujesz rozpoczęcia rozgrywki na tym serwerze?
SEMY: Nie, w żadnym stopniu nie żałuję rozpoczęcia rozgrywki na ProjectRPG.
RT: To bardzo dobrze, oby tak dalej. A pamiętasz może swój pierwszy pojazd na serwerze?
SEMY: Tak, był to perennial, który miał około 2000VUID. Kupiłam go po dość promocyjnej cenie, bo kosztował mnie on około 3.5k.
RT: Perennial to tak naprawdę tradycja, jeżeli chodzi o wybór pierwszego pojazdu, dlatego tutaj mnie to nie dziwi w żadnym stopniu. Przez ten spory czas rozgrywki zapewne miałaś jeszcze pare innych pojazdów, możesz pokrótce opisać nam swoją przeszłą kolekcję pojazdów?
SEMY: Dużo aut wbrew pozorom nie miałam, ponieważ przywiązuje się do danego auta i nie mam ochoty szybko go zmieniać. Z tego, co kojarzę, miałam w swojej kolekcji Flasha, Sultana, Buffalo, a na obecny moment moim głównym pojazdem jest Banshee, które zrobiłam sama od zera i jest praktycznie full-tune.

WSqoADP.gif

RT: Rozumiem, a czy masz jakiś swój dream-car, którego w przyszłości chciałabyś zakupić? Jeżeli masz ich parę to śmiało, możesz wymieniać.
SEMY: Oczywiście, bardzo chciałabym kupić Ranchera Longa, ponieważ poznałam ten pojazd na frakcji i naprawdę bardzo fajnie mi się nim jeździło, a z wyglądu także jest w pytę.
RT: Dobrze, jeżeli mamy patrzeć przyszłościowo jak uważasz, w ile udałoby Ci się nazbierać na ów pojazd?
SEMY: Wydaję mi się, że w zupełności wystarczyłyby mi dwa, lub trzy tygodnie.
RT: Powiedziałaś, że większość swojego czasu spędzasz na frakcji, ale czy pracujesz może także czasami dorywczo?
SEMY: Bardzo rzadko, jest to praktycznie niewidywane, ale jak już mam pracować to wybieram kosiarki lub magazyn, bo są to moje ulubione prace.
RT: Rozumiem, ostatnimi czasy doszło Ci sporo obowiązków, bo dostałaś się na Supportera. Jak sobie radzisz w nowej roli, podoba Ci się?
SEMY: Bardzo mi się podoba, aczkolwiek muszę się jeszcze kilku rzeczy nauczyć i nabrać wprawy. Nie jest łatwo, ale bardzo na tym stanowisku mi się podoba i się spełniam w owej roli. A co do obowiązków, to fakt jest ich sporo, ale to w głównej mierze zależy od pory dnia.
RT: Dobrze, a jaka była Twoja pierwsza reakcja po ujrzeniu wyników rekrutacji?
SEMY: Przez jakiś czas to do mnie nie docierało i nie mogłam w to uwierzyć, byłam bardzo zaskoczona i szczęśliwa jednocześnie.
RT: Wcale Ci się nie dziwie, ale moim skromnym zdaniem w tym akurat przypadku wybrali bardzo dobrze. Wyżej powiedziałaś, że głównie spędzasz czas na frakcji, jaka to jest frakcja i na jakiej randze aktualnie w niej jesteś?
SEMY: Jestem we frakcji San Andreas Road Assistance, aktualnie posiadam rangę Młodszego Inspektora, ale w niedzielę będę już na najwyższym stopniu. Poza tym mam poboczną funkcję zastępcy Kwartermistrza, którą uzyskałam niespełna dwa tygodnie temu.
RT: Wow, to naprawdę we frakcji daleko zaszłaś, a kiedy mniej więcej zostałaś do niej przyjęta?
SEMY: Zostałam przyjęta pod koniec października 2021 roku.
RT: Nie da się ukryć, że masz już dość duży staż w tej dziedzinie. Nie wiem, czy możesz zdradzać nam takie informacje, ale czy zarobki są satysfakcjonujące Ciebie?
SEMY: Jestem zdania, że frakcja nie jest pod zarabianie tylko pod dobrą zabawę, a zarobki są sprawą poboczną i satysfakcjonują mnie, chociaż nie narzekałabym, gdyby były większe.
RT: Rozumiem, a czy jesteś w jakiejś organizacji, jeżeli tak to, w jakiej i jak się w niej czujesz?
SEMY: Co do organizacji, wraz z ekipą jesteśmy w fazie tworzenia własnej i na obecny moment czekamy na akceptację jej przez Zebrę. Z naszej strony już jest pod nią wszystko przygotowane, a atmosfera panująca w niej jest naprawdę bardzo super, nie tak jak w niektórych organizacjach. Dodam tutaj tylko, że organizacja będzie nosiła nazwę Akatsuki i niebawem będzie otwarta rekrutacja w nasze szeregi.
RT: Tak to prawda, atmosfera w niej panująca jest naprawdę super. Zbliżamy się już powoli do końca naszego wywiadu, chciałbym Cię jeszcze spytać o Twoje cele na przyszłość, w kwestii oczywiście serwera, co planujesz osiągnąć, bądź zakupić?
SEMY: Jeden z moich największych celów osiągnęłam kilka dni temu i oczywiście będę w tej sprawie starała się iść coraz wyżej.
RT: Super, życzę Ci powodzenia, chciałabyś coś od Siebie na koniec dodać, bądź kogoś pozdrowić?
SEMY: Pozdrawiam moją ekipę, z którą tworzę organizacje Akatsuki, frakcję SARA, całą administrację i wszystkich graczy. Pamiętajcie, że kizo jest najlepszy - i Traper mnie nie zmusił, aby tak napisać.
RT: Dziękuję bardzo za poświęcony czas na wywiad, miłego dnia.
SEMY: Miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie mojego artykułu, widzimy się już niebawem.

8eybfgF.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @Rafaal 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.