Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Historia Magazynu Mebli

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

TTxpNXw.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee  @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule opowiem wam Historie o Magazynie Mebli pani Elizabeth Evans.

VDgjwdI.png

W 1974 roku Elizabeth Evans zakupiła bardzo duży magazyn w Los Santos. Po czym go nazwała Magazyn Elizabeth.  Na zakup wydała 1.000.000$. Pod koniec 1975 roku. Elizabeth zatrudniła doświadczonych pracowników, żeby pomogli w wyremontowaniu magazynu, remont trwał dwa tygodnie. Elizabeth chciała otworzyć swój magazyn jak najszybciej, żeby zaczął znów funkcjonować. Przy remoncie nie było żadnych problemów, wszystko szło po myśli Elizabeth. Kiedy remont został już zrobiony to Elizabeth bez zastanowienia zaczęła kupować ciężarówki i busy do rozwożenia mebli. Ma początek kupiła 7 wielkich ciężarówek i 5 mniejszych oraz 3 busy, ponieważ nie wiedziała, czy będzie potrzebowała więcej. W 1978 roku magazyn został już skończony. Elizabeth Bardzo podziękowała firmie, która pomagała jej przy remoncie magazynu, 4 lata pracownicy robili remont i zapłaciła bardzo dużo gotówki. Elizabeth po remoncie zaczęła ogłaszać w gazecie, że poszukuje pracowników na różne stanowiska. Nie musiała długo czekać, ponieważ było bardzo głośno o nowym magazynie i od razu zgłosiło się do niej bardzo dużo osób. Była bardzo zadowolona z takiego sukcesu. Po kilku dniach od bardzo dużej ilości zgłoszeń Elizabeth zorganizowała pierwsze spotkanie, aby wszystko omówić ze swoimi nowymi pracownikami.

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.gif.58c5675c54aabf09f187bcb1471ed9c9.gif

W 1979 roku magazyn rozpoczął swoją Funkcję. Na początku Elizabeth zamawiała meble, które były zamawiane szczególnie przez sklepy w Los Santos oraz San Fierro. Elizabeth chciała bardziej wypromować swój magazyn i postanowiła wykupić reklamę w radiu oraz postawić bilbordy przy różnych ulicach. Po kilku miesiącach do magazynu dzwoniło bardzo dużo sklepów z meblami nie tylko w Los Santos z chęcią zamówienia bardzo dużej ilości mebli. Z tego powodu za wcześniejszy dobry zarobek magazynu Elizabeth zakupiła kolejne 30 pojazdów do rozwożenia mebli do sklepów. W 1980 roku magazyn został ogłoszony najpopularniejszym magazynem w całym San Andreas, a nawet na całym świecie! Do magazynu zgłaszały się firmy z innych krajów. Do dziś magazyn cały czas funkcjonuje i ma się dobrze.

Gzqqb1L.png

R: @wojtpower | E: Elizabeth

R: Witam, z tej strony Trainee wojtpower z Redakcji Prasowej Project News.

E: Witam z tej strony Elizabeth Evans właścicielka Magazynu.

R: Czy mógłbym pani zadać kilka pytań?

E: Tak, oczywiście.

R: Skąd miała pani pomysł, żeby kupić stary magazyn w Los Santos?

E: Gdy byłam mała, moi dziadkowie mieli własny magazyn części samochodowych. Kiedyś pomagałam przenosić mniejsze części, wciągnęło mnie to. Minęło 8 lat i miałam plan, żeby kupić i zacząć własny biznes. Miałam pomysł, żeby to był magazyn mebli, szukałam w gazecie czy nikt nie ma na sprzedaż i znalazła się taka osoba.

R: Ile macie zamówień w miesiącu?

E: Zamówień mamy od 700 - 800 na miesiąc, czasem się zdarzy, że mniej, ale to bardzo rzadko.

R: Czy były jakieś problemy podczas wielkiego remontu magazynu?

E: Tak były, ale małe.

R: Czy w magazynie jest trudna?

E: U nas tak z tego powodu, że mamy 7 wózków widłowych i większość musi nosić.

R: Zbliżamy się do końca, wywiadu ile wydałaś na remont i na zakup pojazdów?

E: Tak na remont wydałam 60 tysięcy dolarów,  a na zakup pojazdów 140 tysięcy dolarów.

R: To już koniec dziękuje za wywiad, dowidzenia.

E: Też dziękuje za wywiad dowidzenia.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu. Do zobaczenia w następnym artykule.

8eybfgF.png

Autor: @wojtpower

Grafika: @Aiishan

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.