Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Jumek

Zawciu

Rekomendowane odpowiedzi

Uid: 35200
Login: Zawciu 
Nick oskarżonego: Jumek 
Powód skargi: Nie chce oddać pożyczki ( proszę o sprawdzenie logów i dojście do porozumienia) 
Data zdarzenia: 9 maja 
Dowody: są u dołu i @TheB0CH3Nmoze potwierdzić ze jest to prawdziwy Jumek 
Opis sytuacji: Zapytałem gracza czy odda mi część pożyczki gracz odpowiedział „nie” 
Dowód na poinformowanie o skardze: Jest u dołu 

3D72E24B-51A4-4AF6-A238-DE8A6F5925F2.png

2EDE7DC5-E189-49FE-A912-596359ECBE9E.jpeg

30B411F1-1B43-4CDC-94DB-8289DF2F3B10.png

Witam, zatem wypowiem się skoro zostałem poproszony o to przez @Zawciu

Według wielu danych oraz zabezpieczenia przed uniknięciem konsekwencji przez członków organizacji, zabezpieczamy się na wszelkie możliwości a jedną z nich  są dane o danym użytkowniku. Poniżej one i potwierdzają również iż jest  wyżej wymieniony gracz. (Screenshot pochodzi z specjalnie stworzonej do tego tabelki, w razie całkowitego potwierdzenia jestem w stanie udostępnić owe dane osobie rozpatrującej skargę)

image.thumb.png.8f1b627c82c9c7e378c9c3f38c6fbd00.png

12 punkt w regulaminie umów, pożyczek i rat mówi: Wszelkie postanowienia umowy muszą zostać przedstawione na czacie lokalnym serwera lub w prywatnych wiadomościach między graczami.

Ze względu na złamanie regulaminu ustalam ostateczną datę spłaty pożyczki na 31.05.2022r. Do tego dnia pieniądze mają zostać spłacone dla autora skargi. @Jumek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.