Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Dyrektorem radia.

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

hm3gMMp.png

naTqDnE.png

Witam z tej strony Trainee @Liviaz Redakcji Prasowej Project News. Chciałabym wszystkich zaprosić do przeczytania wywiadu z dyrektorem radia @Jezus_Carbonara.

Gzqqb1L.png

DR - Dyrektor @Jezus_Carbonara | R-Redaktor Project News @Livia

R - Witaj. Jestem Trainee Livia z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
DR - Siemanko, jasne można.

R - Super, na początek mógłbyś opowiedzieć coś o sobie.
DR - Mam na imię Wiktor, pochodzę z województwa podkarpackiego, mam 16 lat. Moimi zainteresowaniami jest głównie motoryzacja, lecz często mixuje piosenki oraz robię audycje, co też można nazwać pasją. Na serwerze ProjectRPG gram od 1,5 roku, przez ten czas zdążyłem osiągnąć majątek około 2.5kk oraz zostać liderem radia Project FM.

R - Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
DR - Grałem na serwerze poleconym przez znajomego i podjechało do mnie 2 chłopaków, mówiąc, żebym wbił na discord'a z nimi, więc postanowiłem tak zrobić. Nagle powiedzieli, że idą na serwer ProjectRPG i, żebym poszedł z nimi, a więc się zgodziłem, następnie poznałem parę osób między innymi @janusz_cebulion, który wciągnął mnie do radia i tak się dalej potoczyło do teraz.

elsOhBI.png

R - Jako dyrektor radia masz dużo obowiązków?
DR - Jasne, że tak roboty nigdy nie brakuje, lecz jak się tylko da, pomaga mi w tym Zastępca dyrektora @noisyy.

R - Jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance, co cię zachęciło do wstąpienia w jej szeregi?
DR - Wspaniały zarząd oraz pomocni i mili pracownicy.

R - Opowiesz nam coś więcej o swoim zainteresowaniu  motoryzacją?
DR  - Oczywiście, zajawkę załapałem od taty i brata, którzy od małego pokazywali mi motocykle i wozili na nich. Gdy dostałem pieniądze z komunii, stwierdziłem, że to już czas rozpocząć swoją przygodę z motoryzacją, a więc kupiłem quada. Niestety pewnego dnia, gdy pojechał do mechanika, stwierdził, że nic z tego się nie da zrobić i lepiej komuś sprzedać, a więc tak zrobiłem. Następnie byłem około 2 miesiące bez motocykla, bo nic sensownego pod mój budżet wtedy nie było. I nagle zobaczyłem 15 km od mojego domu mini crossa marki Kingway w przystępnej cenie, postanowiłem, że pojadę i go kupie i tak się stało. Motocyklem tym jeździłem dużo i najwięcej wspomnień mam z nim. Przyszedł czas, gdy ten motocykl był już za niski dla mnie i trzeba było kupić coś mocniejszego, a więc znaleźliśmy Rometa 80km od mojego domu. Gdy przyjechaliśmy na miejsce, okazał się bardzo duży i miałem obawy czy poradzę sobie z nim, lecz jakoś się udało. Okazało się, że przy sprzedaży nie dał mi jakiegoś papieru, który był bardzo ważny, a więc poprosiłem sprzedawcę o podesłanie tego papieru. Sprzedawca kręcił coś, a więc zgłosiliśmy sprawę na policję za oszustwo przy sprzedaży. Niestety jak zwykle Policja mało co z tym faktem zrobiła, więc wystawiłem go i na drugi dzień przyjechał kolekcjoner z mojego miasta go wykupić. Gdy pisaliśmy umowę, dowiedziałem się, że oprócz kolekcjonowania motocykli jeździ profesjonalnie w żużlu w ekipie pod nazwą Wilki Krosno. Następnie szukałem wiele motocykli, lecz wszystko wymagało wkładu pieniędzy, co mi się nie uśmiechało, ale napisał do mnie kolega czy chce odkupić motocykl marki Yamaha DT 50, przerobioną na 80 więc pojechałem i kupiłem po znajomemu za bardzo fajną sumę jak za taki motocykl. No i do dziś jest to mój motocykl. Oczywiście nie interesuję się tylko motocyklami, a o samochodach też coś nie coś potrafię powiedzieć. I oczywiście moje zainteresowanie motoryzacją połączyłem z nauką i uczęszczam do szkoły ponad podstawowej, czyli technikum na profil Technik Mechanik Pojazdów Samochodowych.

bdt5cFZ.gif

R - Opowiesz mi coś więcej o biznesie ProjectFM?
DR - Oczywiście, a więc nasz biznes zajmuję się puszczaniem piosenek na serwerze oraz robieniu audycji. Większość eventów robionych z okazji np.: urodzin serwera lub świat Bożego Narodzenia oraz wielu innych świąt jest robione właśnie przez nasz biznes na scenie w los Santos. Nasza baza znajduję się w Las Venturas na ulicy High Roller.

R - Co znajduje się w waszej bazie?
DR - W naszej bazie znajduje się pokój z konsolą do robienia audycji, pokój dyrektora, mały salon oraz pokój do prowadzenia szkoleń stażystów. Idąc dalej mamy wyjście na dach na, którym znajdują się pojazdy biznesowe w tym helikopter, dwie limuzyny, sultany, elegry, premiery itp.

rRuUXHb.gif

R - Spodziewałeś się, że twój nick ukaże się w plebiscycie na najlepszego lidera biznesu?
DR - Kompletnie się nie spodziewałem, ale dziękuję każdemu za głosy.

R - Dziękuje za wywiad i poświęcony czas, miłego dnia.
DR- Dziękuję, wzajemnie. 

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie!

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.