Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza ToKrawczyk

Czaruniu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33509
Login: Czaruniu
Nick oskarżonego: @ToKrawczyk
Powód skargi: odcholowanie auta gdy stało pod domem
Data zdarzenia: 06.05.2022
Dowody: tutaj nie zrobiłem ss jak auto bylo na parkingu policyjnym ale hymeljadwiga moze potwierdzic ze pisalem reporta w tej sprawie
Opis sytuacji: a wiec było to tak w nocy 06.05.2022 okolo  2 zostawilem auto pod domem i gość odcholował mi auto z powodu  ,,Pojazd Porzucony'' + moim kolegom tez odcholował auta gdzie stały tak samo pod domem  @szumrak tutaj jeden z nich  w ss wyśle gdzie mniej wiecej stało auto przed odcholowaniem
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  dodałem ss

odcholowanie auta - ProjectRPG - Google Chrome 06.05.2022 14_48_51.png

MTA_ San Andreas 06.05.2022 14_51_58.png

Witam, na wstępie chciałbym was przedstawić granicę waszej działki. Prezentują się one w sposób następujący:

https://imgur.com/HQ2r6xQ

Kolejne zdjęcie przedstawia ustawienie czterech pojazdów, które zdecydowałem się odholować:

https://imgur.com/a/AZpEZRn

Jak widać na zdjęciu powyżej, pojazdy osób mnie oskarżających stanowczo wykraczały poza granice ich działki, stąd moja decyzja o zabraniu ich bezpośrednio na parking policyjny. Ponadto pojazdy stały bez włączonych świateł awaryjnych oraz na zaciągniętym ręcznym, dlatego podjąłem taką a nie inną decyzje, a pojazdy uznałem za porzucone.

Na sam koniec załączę jeszcze informacje związane z pojazdami:

https://imgur.com/a/RwVetkU

Liczę, że przedstawione przeze mnie argumenty, was satysfakcjonują. Miłego dnia! 😄

ciekawe skąd taka granica, ponadto nikt nie miał do tego problemu i na pewno nikt tego nie zgłosił, poleciałeś po prostu na kase, bo rozmawialiśmy z sąsiadem i mu to nie przeszkadzało 😉

pojazdy nie zagradzały drogi, każdy mieszkaniec osiedla mógł bez problemu się przemieszczać oraz nie powodowały zagrożenia, więc zostały odholowane niesłusznie 

na forum jest napisane iż ,,(Gdy posiadamy wszystkie mieszkania, cały zaznaczony teren należy do nas, w przypadku posiadania jednego lub większej ilości mieszkań, parkujemy w pobliżu swojego mieszkania nie blokując przejazdu.)''    wiec my staneliśmy w POBLIŻU swojego mieszkania nie blokując przejazdu 🙂

co z tego ze przy naszej działce tego nie ma jeśli staneliśmy w POBLIŻU swojej działki i nie blokowaliśmy przejazdu to nie miałeś prawa tych aut odholować 🙂 , prosił bym aby ktoś z zarządu się wypowiedział

czyli rozumiem że według ciebie parkować mamy tak?

MTA_ San Andreas 06.05.2022 17_21_52.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.