Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Życie laweciarza" Wywiad z Pracownikiem SARA.

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

q07IVrx.png

Witam z tej strony Trainee @wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. Dziś odwiedziłem pracownika SARA @Killereq535, aby porozmawiać z nim na temat jego pracy. Jeżeli chcecie poznać całą historię Zapraszam do wywiadu.

spacer.png

Gzqqb1L.png

R: @wojtpower | K: @Killereq535

R: Witaj. Jestem Trainee wojtpower z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
 K: Tak, oczywiście z chęcią chciałabym udzielić wywiadu.

R: Zadam Ci teraz kilka pytań, ale na samym początku przedstaw się naszym czytelnikom.
K: Witam wszystkich, jestem Paweł mam 16 lat, na serwerze ProjectRPG gram pod pseudonimem Killereq535. Pochodzę z miejscowości Tuliszków, położonym w województwie wielkopolskim. Chodzę do Szkoły w Turku 15-16km od miejscowości, z której pochodzę. Interesuję się Mechanikom samochodową oraz jazdą na rowerze i grami.

R: Jak długo jesteś w San Andreas Road Assistance?
K: We frakcji SARA jestem od dnia 28 Września 2021 r.

R: Na jakim stopniu aktualnie jesteś?
K: Aktualnie jestem na stopniu Specjalista.

R: Czym zajmuje się wasza frakcja ? 
K: Nasza Frakcja głównie zajmuje się holowaniem pojazdów, które są porzucone na mapie czy też pomaganie graczom dowieść samochód w złym stanie technicznym na mechanika Zajmujemy się również naprawą oświetlenia drogowego fotoradaru, czy też dziur w drogach.

R: Ile macie zgłoszeń dziennie?
K: To zależy od dnia i godziny, raz jest tak, że dostaniemy od 5 do 10 zgłoszeń na godzinę, a bywa i tak, że jest cały panel zgłoszeń i ciężko nadążyć za zgłoszeniami.

R: Jak widać, macie dużo pracy. Co najbardziej ci się podoba w SARA?
K: We frakcji na pewno podobają mi się lawety oraz inne pojazdy, którymi jeżdżę na co dzień sama w sobie baza, oraz interior czy też plac szkoleniowy.

R: Czy warto dołączyć do frakcji SARA?
K: Powiem tak warto i polecam tą frakcję wszystkim tym, którzy chcą się pobawić w laweciarzy oraz uwielbiają holować auta.

R: Ostatnie pytanie na zakończenie wywiadu. Jak się odnajdujesz w tej frakcji i czy sobie radzisz?
K: We frakcji odnajduje się bardzo dobrze i czym dłużej jestem w jakiejkolwiek frakcji, to ogarniam każdą rzecz i sobie poradzę.

R: Dziękuje Ci bardzo za wywiad, Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Pozdrawiam całą Frakcje SARA, jak i Organizacje Red Suns, w której jestem.

XGwBbve.png

Dziękuje za przeczytanie mojego artykułu, widzimy się w następnym do zobaczenia.

8eybfgF.png

Autor: @wojtpower
Grafika: @Aiishan
Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.