Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na StankinCheese

bonzo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51094
Login: UpbeatD2115
Nick oskarżonego: StankinCheese
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki 12k
Data zdarzenia: 28.04.2022
Dowody:  w załączniku
Opis sytuacji: Jako że był to świeży gracz ale z premką dałem mu pożyczkę na mały % bo chciał kupić jakiś samochód. gracz był online wczoraj i dzisiaj nie raczył odpisać na PW. Wiem, że kwota nie powala ale tutaj chodzi o to że jeżeli odpuścimy nawet takie małe incydenty to ludzie będą czuć się bezkarni.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: w załączniku

mta-screen_2022-04-28_21-18-19.png

poz.PNG

45 minut temu, Tubas napisał:

Przypominam, że pożyczkę można udzielić graczowi, który posiada przegrane 75h na serwerze. Złamałeś ten punkt regulaminu, następnym razem zwracaj na to uwagę. @StankinCheese 24h na wypowiedź.

Wiem, że nie przemyślałem tego ale po prostu chciałem pomóc graczowi na starcie.. no cóż, mój błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.