Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane Sprzedam Manane DTM! WOW!

Hustler

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hustler
VUID: 20584
Model pojazdu: Manana DTM
Silnik pojazdu: 2.1
Przebieg pojazdu: 15900 km
Dodatki: Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), Gwint. zawieszenie, Butla LPG 75l, Przyciemnienie szyb (100%), Lampki Czerwone, Moduł zmiany napędu, Poszerzenia (2,2), Rejestracja, Spoiler, Felgi, Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio
Kwota sprzedaży: 400k
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Forum
Dodatkowe informacje: Batmobil na sell. Autko wystawiałem kilka dni temu poglądowo (naj offka 350k), miałem nie sprzedawać, sytuacja się zmieniła, bo kupiłem nową furę, a ta poszła w odstawkę i sobie stoi tylko. Od razu do pseudo handlarzy, poniżej 300k nawet nie piszcie, bo uznam to za spam (ewentualnie bump 🙂), ponieważ za sam demont wychodzi około 175k, a czysta DTM na max silniku, która zostanie po demoncie to gdzieś 100k. Dodatkowo są tu rzeczy, których nie można zdemontować, ale dodają dużo do wartości (Szybki, Lampki, Poszerzenia, Rejka).

Jak mi nie będą pasować oferty to zostawiam, Pozdrawiam 🙂 

mta-screen_2022-04-23_23-07-32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.