Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Poradnik] Jak wstawić ss'a na imgura.

Brek*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Tutaj wytłumaczę krok po kroku jak wstawić ss'a na chyba popularną przeglądarkę internetową "imgur''.
1. Zlokalizuj swojego ss'a. Znajdziesz go w folderze "screenshots" - tutaj jest opisane dokładniej gdzie znaleźć tego ssa (( wystarczy kliknąć w napis :) ))
2. Odpalasz przeglądarke interentową, następnie wpisujesz imgur.com
3. Klikasz w lewym górnym rogu "Nowy post"
4. Przeciągasz swojego ss'a tutaj ew. klikasz opcje "Wybierz zdjęcie/wideo"
5. Gdy załaduje Ci się ss to wyskoczy taka informacja. Jest to informacja, że jest on gotowy do wysłania.
6. Kopiujesz link oraz wklejasz go tam gdzie chcesz!
Link do imgura, gdzie jest wstawione owe zdjęcie 🙂 - KLIK

Mam nadzieję, że tym poradnikiem mogłem pomóc wam wkleić ss'a na imgura! 

Z poważaniem,
Ulanii

Oj uwierz, zdarzają się osoby które nie ogarniają, to jest tylko moja pomoc bezinteresowna także nie wiem w czym problem (( BEZ URAZY, NAPISAŁEM PONIEWAŻ POMYŚLAŁEM, ŻE SIĘ PRZYDA, JEŻELI ADMINISTRACJA UWAŻA TO ZA NIEPOTRZEBNE = PROSZĘ USUNĄĆ! )) (( RÓWNIEŻ CHCĘ PRZEPROSIĆ ZA WYPOWIEDŹ POD POSTEM, ACZKOLWIEK CHCIAŁEM TYLKO ODPOWIEDZIEĆ NA KOMENTARZ!! ))

Pozdrawiam,
Ulanii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.