Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kupię Auto z aplikacją // Landstalkera po taniości

ThxSoMch

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PaxWelkQ2k22
Model pojazdu: 4 osobówka
Dodatki: Aplikacja transportowa,LPG ( Ewentualnie mechaniczny tune )
Zakres cenowy: 150-200k
Sposób kontaktu: Forum, Gra , Discord - RockyBalboa#4060
Dodatkowe informacje: Musi być PB z apką i ewentualnie  tune mechaniczny tune zły nie bede obecnoscią LPG 

Mam akurat landa, 8ns ( 5ns aktyw y ) silnik 2.9pb ( 2 razy ulepszony ), lpg odziwo tez jest 25 litrow to troche za darmo pojezdzic idzie. W dodatku idealnie sie zgadza bo ma tez apke, nawet nim na zlot pojedzie poniewaz ma lampki, gz i cos tam z vizu typu felgi. Znajdzie sie tez cos do zrelaksowania podczas jazdy typu radio. Jak juz jest sie kierowca pasowalo by miec tez ogarniczik i wykrywacz zeby zbednych mandatow nie nalapac 😉

15 godzin temu, surfus_1370 napisał:

Mam akurat landa, 8ns ( 5ns aktyw y ) silnik 2.9pb ( 2 razy ulepszony ), lpg odziwo tez jest 25 litrow to troche za darmo pojezdzic idzie. W dodatku idealnie sie zgadza bo ma tez apke, nawet nim na zlot pojedzie poniewaz ma lampki, gz i cos tam z vizu typu felgi. Znajdzie sie tez cos do zrelaksowania podczas jazdy typu radio. Jak juz jest sie kierowca pasowalo by miec tez ogarniczik i wykrywacz zeby zbednych mandatow nie nalapac 😉

Rozumiem że coś po taniości bo landów nikt nie kupuje? Jakie lampki?

1 minutę temu, surfus_1370 napisał:

Pistacja, juz zarezerwowany i dzisiaj sprzedaje wiec nie wiem czy tak nikt nie chce bo zainteresowanie jest.

15 godzin temu, surfus_1370 napisał:

Mam akurat landa, 8ns ( 5ns aktyw y ) silnik 2.9pb ( 2 razy ulepszony ), lpg odziwo tez jest 25 litrow to troche za darmo pojezdzic idzie. W dodatku idealnie sie zgadza bo ma tez apke, nawet nim na zlot pojedzie poniewazma lampki, gz i cos tam z vizu typu felgi. Znajdzie sie tez cos do zrelaksowania podczas jazdy typu radio. Jak juz jest sie kierowca pasowalo by miec tez ogarniczik i wykrywacz zeby zbednych mandatow nie nalapac 😉

A za ile schodzi ? Temu typkowi 

1 minutę temu, Afrez* napisał:

Musiałbym sprawdzić jak jeździ lampki jak jest wysoko na max wysokości itp możesz zaprezentować?

Nie ma mnie teraz w domu, bede za okolo 30 minut ale jestem umowiony na 15 i jak pisalem wyzej jest zarezerwowany wiec poszukaj dalej innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.