Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na arayy* - oskarżony przez Naznaczony

Naznaczony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Starszy Specjalista arayy* z San Andreas Road Assitance

Pojazd został zabrany na moje prawidłowo ,stał zaparkowany na giełdzie i nie przeparkowałeś go mimo próśb więc postanowiłem go zabrać. Miałeś 2 albo nawet 3 prośby o przeparkowanie pojazdu. Nawet chciałem dać ci kolejną szansę ale po tym jak twój kolega na sanchezie zaczął mnie taranować, zajeżdzać drogę i rzucać tekstami typu "kozaczku" utwierdziliście mnie w tym, że pojazd powinien trafić tam gdzie trafił z powodem zgodnym z tym punktem taryfikatora

- Pojazd niewystawiony, źle zaparkowany lub uszkodzony na terenie giełdy - 300$

Nie mam sobie nic do zarzucenia, jeżeli zarząd uzna, że pojazd został zabrany nieprawidłowo z mojej winy otrzymasz zwrot pieniędzy, ale tak jak już wyżej wymieniłem nie mam sobie nic do zarzucenia. Dodatkowo jeżeli będzie trzeba umieszczę tutaj SS'y na których widać moje prośby w twoim kierunku o przeparkowanie pojazdu na parking.

Teraz, arayy* napisał:

Pojazd został zabrany na moje prawidłowo ,stał zaparkowany na giełdzie i nie przeparkowałeś go mimo próśb więc postanowiłem go zabrać. Miałeś 2 albo nawet 3 prośby o przeparkowanie pojazdu. Nawet chciałem dać ci kolejną szansę ale po tym jak twój kolega na sanchezie zaczął mnie taranować, zajeżdzać drogę i rzucać tekstami typu "kozaczku" utwierdziliście mnie w tym, że pojazd powinien trafić tam gdzie trafił z powodem zgodnym z tym punktem taryfikatora

pojazd nikomu nie przeszkadzał, faktycznie łamał regulamin, pomimo wszystko ja przy nim stałem i o ile pamiętam z mojej służby w SARA nie mogliśmy zabierać pojazdów jeśli właściciel stał koło niego.

10 minut temu, Naznaczony napisał:

pojazd nikomu nie przeszkadzał, faktycznie łamał regulamin, pomimo wszystko ja przy nim stałem i o ile pamiętam z mojej służby w SARA nie mogliśmy zabierać pojazdów jeśli właściciel stał koło niego.

Nie wziąłem pojazdu "od tak" zabrałem go z powodu zaparkowania bez wystawienia na giełdzie, nawet miałeś szanse aby nie trafił on na PP przez moje prośby o zaparkowanie go na parkingu przed giełdą na drugiej strony ulicy jednak to olałeś, potem do rozmowy wtrącił się twój przypuszczam kolega @MeNtOsEk_, który zaczął rzucać tekstami o problemach,kozakach i utrudniać mi pracę co dodatkowo widział @Emciok który odebrał reporta z prośbą o uspokojenie go, następnie powiedziałem Ci o ostatniej szansie na przeparkowanie pojazdu, po czym przeszedłem giełdę w celu sprawdzenia czy pojazdy są wystawione, po powrocie na miejsce zauważyłem, że pojazd dalej stoi tam gdzie stał oczywiście bez Ciebie w środku i postanowiłem go zabrać, podczas przejazdu z giełdy na PP jechałeś z swoim kolega na Sanchezie i zajeżdzaliście mi drogę czy też wjeżdzaliście w tył lawety, wtedy też padła ostateczna decyzja, że nie otrzymasz kolejnej szansy bo to nic nie da. Ode mnie tyle czekam na decyzję członka zarządu frakcji.

1 minutę temu, arayy* napisał:

Nie wziąłem pojazdu "od tak" zabrałem go z powodu zaparkowania bez wystawienia na giełdzie, nawet miałeś szanse aby nie trafił on na PP przez moje prośby o zaparkowanie go na parkingu przed giełdą na drugiej strony ulicy jednak to olałeś, potem do rozowy wtrącił się twój przypuszczam kolega @MeNtOsEk_, który zaczął rzucać tekstami o problemach,kozakach i utrudniać mi pracę co dodatkowo widział @Emciok który odebrał reporta z prośbą o uspokojenie go, następnie powiedziałem ci o ostatniej szansie na przeparkowanie pojazdu, po czym przeszedłem giełdę w celu sprawdzenia czy pojazdy są wystawione, po powrocie na miejsce zauważyłem, że pojazd dalej stoi tam gdzie stał oczywiście bez Ciebie w środku i postanowiłem go zabrać, podczas przejazdu z giełdy na PP jechałeś z swoim kolega na Sanchezie i zajeżdzaliście mi drogę czy też wjeżdzaliście w tył lawety, wtedy też padła ostateczna decyzja, że nie otrzymasz kolejnej szansy bo to nic nie da. Ode mnie tyle czekam na decyzję członka zarządu frakcji.

siedziałem na ławce dosłownie koło wozu, czyli byłem przy tym, plus to że powinieneś zdjąć blokadę w momencie kiedy w nim siedziałem. W dodatku ja nie odpowiadam za kolegę, i tak samo jak tobie nie podobało mi się jego zachowanie więc nie powinieneś oceniać po zachowaniu mojego kolegi, ponieważ w żaden sposób cię nie obraziłem

Teraz, Naznaczony napisał:

siedziałem na ławce dosłownie koło wozu, czyli byłem przy tym, plus to że powinieneś zdjąć blokadę w momencie kiedy w nim siedziałem. W dodatku ja nie odpowiadam za kolegę, i tak samo jak tobie nie podobało mi się jego zachowanie więc nie powinieneś oceniać po zachowaniu mojego kolegi, ponieważ w żaden sposób cię nie obraziłem

To że stoisz przy aucie nie czyni go górą lodową, dodatkowo wychodzenie z niego po moim odejściu, a jeżeli nie odpowiadasz za kolegę to czemu wsiadłeś z nim na Sancheza? Skoro nie podobało Ci się jego zachowanie to po co w tym uczestniczyłeś? Blokada nie została zdjęta ze względu na wyczerpanie mojej cierpliwości, mimo próśb pojazd dalej stał. Co do obrażania nigdzie nie wspomniałem o tobie jedynie o twoim koledze. 

1 minutę temu, arayy* napisał:

To że stoisz przy aucie nie czyni go górą lodową, dodatkowo wychodzenie z niego po moim odejściu, a jeżeli nie odpowiadasz za kolegę to czemu wsiadłeś z nim na Sancheza? Skoro nie podobało Ci się jego zachowanie to po co w tym uczestniczyłeś? Blokada nie została zdjęta ze względu na wyczerpanie mojej cierpliwości, mimo próśb pojazd dalej stał. Co do obrażania nigdzie nie wspomniałem o tobie jedynie o twoim koledze. 

odpowiadam za swoje czyny a nie za innych, w dodatku kolega samemu się przyczepił, ja nie uczestniczyłem, wsiadłem aby odzyskać swój pojazd z lawety lub z pp, tak samo nie ja odpowiadałem za zajeżdżanie drogi. Czekam na decyzję zarządu SARA

1 minutę temu, Naznaczony napisał:

odpowiadam za swoje czyny a nie za innych, w dodatku kolega samemu się przyczepił, ja nie uczestniczyłem, wsiadłem aby odzyskać swój pojazd z lawety lub z pp, tak samo nie ja odpowiadałem za zajeżdżanie drogi. Czekam na decyzję zarządu SARA

Kwestię kolegi już wyjasniliśmy, lecz dalej nie rozumiem dlaczego nie przestawiłeś pojazdu w momencie kiedy o to prosiłem a chciałeś to robić dopiero gdy pojazd był już zabierany? Przecież prosiłem, informowałem i to nie jeden raz.

Teraz, arayy* napisał:

Kwestię kolegi już wyjasniliśmy, lecz dalej nie rozumiem dlaczego nie przestawiłeś pojazdu w momencie kiedy o to prosiłem a chciałeś to robić dopiero gdy pojazd był już zabierany? Przecież prosiłem, informowałem i to nie jeden raz.

ze względu na to iż byłem koło pojazdu, i uznałem że nie odholujesz pojazdu, w dodatku nikomu nie zawadzał, nikogo nie blokował mogłeś zwyczajnie odpuścić i sam bym po pewnym czasie odjechał

7 minut temu, Naznaczony napisał:

ze względu na to iż byłem koło pojazdu, i uznałem że nie odholujesz pojazdu, w dodatku nikomu nie zawadzał, nikogo nie blokował mogłeś zwyczajnie odpuścić i sam bym po pewnym czasie odjechał

Łamał punkt taryfikatora a co do tego czy po pewnym czasie byś odjechał mam pewne wątpliwości. Skargę pozostawiam zarządowi frakcji tak jak już wyżej wspominałem pojazd złamał punkt taryfikatora i byłeś ostrzegany, że jak nie zostanie przeparkowany zostanie zabrany, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Po pierwsze byłeś proszony/upominany przez pracownika frakcji byś przestawił pojazd, dodatkowo pojazd jednocześnie wprowadzał w błąd osoby przeglądające giełdę. Giełda służy do wystawiania, sprzedawania lub kupowania pojazdów a nie do stania bez celu, od tego masz parking lub inne miejsce. Uważam że pracownik odholował pojazd prawidłowo, jednocześnie skargę uważam za rozwiązaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.