Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na _PanKanapka_

zysku

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4252
Login: zsk
Nick oskarżonego: _PanKanapka_
Powód skargi: brak spłaty długu za auto + ciągłe kłamstwa i olewanie
Data zdarzenia: 07.04.22-11.04.22
Dowody: https://imgur.com/a/3DKcvNF
Opis sytuacji: Mianowicie 7 kwietnia sprzedałem oskarżonemu Tampe za 72k + 8k do oddania do końca bieżącego dnia, po chwili oskarżony poprosił o czas do końca następnego dnia (8 kwietnia) więc się zgodziłem. Po tej sytuacji na serwer wbiłem dopiero 9 kwietnia więc oskarżony miał jeszcze więcej czasu aczkolwiek rzekomo czekał na mnie przez cały ten czas z tym hajsem ale dostał mandat za 2k i musi dorobić. Dałem mu czas do 17 (cały czas jest 9 kwietnia) co i tak było śmieszne no bo ile można zarabiać 2k. W ten sam dzień wbiłem na serwer o godzinie 17:30 ale oskarżonego już nie było. Dodam, że przez wszystkie te dni miałem go na discordzie i nawet raz mi nie odpisał. Dzisiaj czyli 11 kwietnia wbiłem na serwer bo weekend był dosyć ciężki i dopiero dzisiaj byłem w stanie grać. Ponad godzinę czekałem na niego gdzie rzekomo był afk. Pierwszy raz wysłałem reporta na niego żeby ktoś z administracji sprawdził czy rzeczywiście jest on afk czy po prostu mnie ignoruje. Grabsio przyjął reporta i rzeczywiście potwierdził, że jest on afk. Po jakimś czasie ciągłego pisania do niego bez żadnego odzewu napisałem reporta z taką samą treścią jak wcześniej. Przyjął go @Maniac36 i tutaj to w ogóle się zaczyna karuzela. Oskarżony od razu odpisał Maniacowi. Nagle po chwili odpisał również mi, że robił przelew do bankomatu czy coś w tym stylu (xdd). Oczywiście nic nie dostałem. Napisał do mnie Maniac czy chce zeby sprawdził logi czy rzeczywiscie mi wyslał ten hajs, odpisałem, że tak. No i wyszło, że nie wysłał mi siana i dalej brnął w to, że niby mi wysłał, że pobrało mu z konta 8k ale ja nic nie dostałem jakimś cudem. Maniac może potwierdzić. Na koniec chciałbym dodać, że jeżeli byłaby możliwość ukarania gracza czymś innym oprócz oczywistej spłaty gotówki to byłbym bardzo zadowolony. Na samych pieniadzach mi jakoś bardzo nie zależy bo to tylko 8k a bardziej chodzi mi o to, żeby jakoś go ukarać za chamskie zachowanie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Jest na imgurze wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.