Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ciekawe miejsca w San Andreas #5

Sergiuszek<3

Rekomendowane odpowiedzi

Kmk2MdU.png

naTqDnE.png

Witam ponownie w serii, która nosi nazwę "Ciekawe miejsca". Tym razem stworzyłem dla was artykuł na większą skalę. Postaram 
się dosyć szczegółowo opisać całe miasto. W skład tego będą również wchodzić zdjęcia miasta z różnych miejsc oraz wywiady 
przeprowadzone z ludźmi, którzy przyczynili się jakoś do budowy miasta lub takimi co znają każdy zakamarek tego ciekawego,
a zarazem ogromnego miasta. Życzę miłego czytania.

VDgjwdI.png

San Fierro jest naprawdę ogromne, a taką poważną rozbudowę tego miasta zaczęto robić w roku 1812. Jego powierzchnia liczy
121 kilometrów kwadratowych, otoczone jest Oceanem Spokojnym. Liczba ludności w tym momencie sięga już ponad 7,2 miliona.
Na początek kilka ciekawostek, a teraz będziemy szukać i opisywać fajne miejsca. Najpierw zaczniemy od miejsc pracy. W San
Fierro można znaleźć dużo zajęć. Ze zwykłych prac dorywczych możemy zacząć wykaszanie traw oraz czyszczenie ulic specjalnym
pojazdem. Jeżeli ktoś ma większe ambicje, to oczywiście może je tutaj rozwijać, ponieważ w mieście znajduje się już bardziej
wymagająca praca, jaką jest San Andreas Fire Department. Bycie strażakiem czasem nie jest takie proste, jak się wydaje, a wiem
coś o tym. Dobrze może z prac przejdziemy do czegoś przyjemniejszego niż kupowanie samochodów. W San Fierro jest wiele możliwości
kupienia pojazdu. Znajduje się tutaj dwa salony oraz jedną giełdę. W pierwszym możemy dostać auto do mniej więcej stu tysięcy,
natomiast kolejny salon posiada już bardziej luksusowe pojazdy, a najdroższy z nich kosztuje prawie dwa miliony. Ostatnia została
giełda, na której kupimy używany pojazd do dwudziestu pięciu tysięcy. Sprawę pojazdów mamy odhaczoną, tak samo prace, czas na
ciekawe miejsca, które możemy pozwiedzać lub nieźle się w nich rozerwać. Na początek muszę powiedzieć, że znajduje się tutaj
dużo dobry restauracji oraz klubów, które trzymają naprawdę wysoki poziom, niestety co za tym idzie, tanio nie będzie. Następnie
możemy odwiedzić Gant Bridge. Znajduje się on w północnej części San Fierro. Ma długość dwustu metrów, a budowano go aż dwa lata.
Przy jego budowie zginęło 4 osoby. Obok mostu znajduje się budynek, w którym można kupić pamiątki oraz dobrze sobie zjeść. Przez
cały most jest robiony chodnik, więc można zrobić sobie po nim fajny spacerek. Jeżeli masz super brykę i mieszkasz w tym mieście,
to na pewno będziesz zadowolony, ponieważ w San Fierro znajduje się kilka warsztatów tuningowych. Możesz podnieść sobie moc silnika
lub zmienić kolor lampek na tylko jaki chcesz. Wszystko zależy od twojej fantazji, jak i zasobności portfela. Idąc w głąb omawianego
przez nas miasta, trafimy na wiele uliczek, wielkich budynków, małych sklepików, różnych ludzi oraz ten niepowtarzalny klimat. To
niesamowite jak na człowieka działa zwykły spacer lub przejażdżka po tym miejscu. Każdy żyje swoim życiem, każdy gdzieś pędzi, ma
coś do załatwienia bądź przygląda się temu krajobrazowi. Bardzo polecam przyjechanie tu i po prostu obejrzenie tego wszystkiego. To
wszystko, co mam do powiedzenia na ten temat, zapraszam do przeczytania wywiadu z 40-letnim mieszkańcem oraz do obejrzenia zdjęć.

Gzqqb1L.png

A- Redakcja Project News  - Mieszkaniec San Fierro

A:Witam, Junior Pressman SergiuszekProject News. *Pokazuje Plakietke*

B: Dzień dobry.

A: Ile już pan mieszka w San Fierro?

B: W tym roku minie 40 lat. Tutaj się urodziłem i nigdy nie planowałem żadnej przeprowadzki.

A: Czyli jak rozumiem, podoba się panu tutaj i nie chce pan opuszczać tego miejsca?

B: Oczywiście.

A: Dobrze, a może Pan zdradzić nam jakieś tajemnice tego miasta?

B: O ile pamięć mnie nie myli, to w roku 1995 w budynek urzędu San Fierro uderzył dziwny obiekt latający. Nikt nie wiedział, co to jest? Kierowcy żadnego. Przypuszcza się, że to statek ufo. Jednak władze bardzo dobrze ukryli informacje o tym i dlatego jest to taka mało znana
informacja.

A: Okej, dziękuje bardzo za ciekawą historię. To wszystko ode mnie, bardzo dziękuje za wzięcie udziału w wywiadzie.

B: Dziękuje również.

k1AwIr0.png

NHlfCcZ.png

3MDsXYg.png

GCUqFJK.png

WNRjXR3.png

To wszystko z mojej strony. Mam nadzieję, że artykuł się spodobał. Zapraszam na nowe odcinki z tej oraz innych serii. Zapraszam również
do oceny artykułu.

8eybfgF.png

Autor: @Sergiuszek<3
 Grafika: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.