Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S4 Maćka

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety u każdego nadchodzi piękny dzień który musi coś skończyć, u mnie ten dzień nastaje dzisiaj i w tym pożegnaniu wspomnę każdego który jakoś mi utknął w pamięci ❤️
 @Exy.cj dzięki ceju za bycie w twojej org 5 razy wiem że ledwo co to wystrzymales 😄

@AlimentoS Dzięki miras za piękne chwile i za możliwość w bycia w tamtych czasach dla mnie najlepszej org 😄 

@MagiX Szkoda że tak długo czekałem na istotne wiadomości na dc w prywatnej wiadomości, trzymaj się i poprosze o regularne wysyłanie brzózek

@Bob_Pop Dzięki bob za przypomnienia o nagrodzie bo kilka razy się przydały naprawdę 😄

@CzajKA Dzięki świrze za całe odwalanie i pewnie się usłyszymy nie raz ❤️ do zoba w Krakowie 

@Poziomeq NIe mieliśmy dużo chwil ale trzymaj sie mordo

@Turbo Dzięki za przyjęcie mnie do mojej pierwszej frakcji którą było SATC ❤️

@Braian11 Dzięki szefie za zdany egzamin za moim pierwszym razem 

@xPawel69 Paweł jak coś to zawsze cię lubiłem ale udawałem tak

@Toya Dzięki mordko za zdany egzamin i chamskie oskarżenie o ściąganie ok xd

@KamiloLZK Kamilek trzymaj się na tej randze swojej i zawsze pamiętamy co wywoziliśmy za pięknych czasów ❤️

@kjvbus dzięki mordo za wszystko momenty i wiadomo jaka drużyna najlepsza nie 😄

@arayy* wkurzałeś mnie ale trzymaj sie tym arajem

@Mordzia_Rafcio oraz @Mordzia_Miki trzymajcie się tam mordki wy moje sporo wspomień i sporo gierek z rafałem hah

@Rafaal Dzięki za tunera bo gdyby nie ta tranzakcja to prawdopodobnie dalej był bym nikim i chuja bym miał w majątku i przepraszam że musiałeś czytać moje artykuły może chociaż niektóre ci się chociaż podobały i dzięki rafałek bo kilku rzeczy mnie jednak nauczyłeś 😄

@Mixed Mixedzik z tobą chyba mam najwięcej wspomień więc trzymaj się tam lecisz szybciej od czefaa po zarząd w SARA i pewnie do usłyszenia przy jakiejś inne gierce nie 😄 hah

@mirek_mefedron Trzymaj się Mirek ❤️

@Maxer może to widzisz maxerek więc wiedz że z tobą bronx smakuje najlepiej na dc hah

@noisyy Noissy dzięki za bycie w fajnej organizacji powodzenia życze 😄

PS: Jak kogoś pominołem to sorki bardzo wszystkim dziękuje za wspólną gre i tak dopowiem że łezka w oku się kręciła bo jednak nigdzie indziej nie przezylem takich chwil jak tu ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.