Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Fury Marzeń #1

Sergiuszek<3

Rekomendowane odpowiedzi

jDSodhv.png

naTqDnE.png

Witam w nowej serii pod tytułem "Fury Marzeń". Będą się tutaj pojawiać zwykłe auta, które będą bardzo potężnie 
przerabiane. W każdym artykule będę opisywał jakie modyfikacje zostały zastosowane w danym pojeździe oraz ile wszystko 
w sumie kosztowało. Życzę miłego czytania.

VDgjwdI.png

W dzisiejszym artykule przedstawię Wam pojazd marki fortune sx240. Jest to pierwsze auto w tej serii. Kupiłem je bez żadnego
tuningu, miał tylko felgi. Autko wygląda naprawdę pięknie, do tego jest 8 na serwerze. Odebrałem je z przebiegiem 0 km.
Plan na to autko jest bardzo prosty. Jest typowym Japońskim driftowozem, dlatego też będzie zrobione pod drift.
Zamontujemy do niej zestaw Driftowy, ecu v4 oraz zrobimy odpowiednie programy, na prędkość maksymalną i drift. Z wizualnych rzeczy na pewno będzie trzeba zainwestować w poszerzenie, ponieważ koła są bardzo schowane i gwintowane zawieszenie, bo naprawdę jest wysokie
jak na sportowe autko. Do tego wlecą przyciemniane szybki i możliwe, że nowe felgi. Na pewno zmianą ulegnie kolor pojazdu. Myślę, że będzie
to naprawdę cudne autko, ma charakter, który trzeba wykorzystać w odpowiedni sposób i postaram się zrobić to jak najlepiej. Efekty mojej pracy nie długo się pojawią w kolejnym artykule. Przedstawiłem wszystkie plany na ten pojazd. Aktualnie wydane pieniądze
to 250 tysięcy na samochód. Poniżej zdjęcia, jakie zrobiłem nie długo po kupnie oraz wywiad z mechanikiem, który wypowie się na temat omawianego wozu.

Gzqqb1L.png

A- Redakcja Project News  - Mechanik

A: Witam, Trainee Sergiuszek<3- Redakcja Project News. *Pokazuje Plakietke*

B: Dzień dobry.

A: Pan jest z zawodu mechanikiem prawda?

B: Owszem.

A: Czy mógłby pan zajrzeć do samochodu i powiedzieć o nim coś więcej? Czy cena odpowiednia? 

B: Po wstępnym obejrzeniu autka stwierdzam, że cena, jaką pan dał, jest trochę za duża. Jednak
jeśli chce się spełniać marzenia motoryzacyjne, jest adekwatna. Na pierwszy rzut oka prezentuje
się wyśmienicie. Lekka ryska na drzwiach od kierowcy, a tak poza tym nie widać żadnych uszkodzeń.

A: Dobrze skoro prześwietliłeś tak nasz pojazd, to myślisz, że prace nad nim pójdą szybko. Czy
raczej będzie tu dużo pracy?

B: Takie projekty zawsze pochłaniają dużo czasu oraz pieniędzy, ale satysfakcja, jaką będziesz czuł
podczas pracy nad nic i oczywiście jak już będzie gotowy, jest nie do opisania.

B: Dziękuje również i na pewno się pojawie. 

k1AwIr0.png

jCIkh6t.png

5lWD2fJ.png

TpOBvXr.png

0yYsnP4.png

To wszystko z mojej strony. Mam nadzieję, że artykuł się spodobał. Zapraszam na nowe odcinki z tej oraz innych serii. Jeśli taka seria się Wam spodobała,
to dajcie znać, a na pewno więcej furek pojawi się niebawem.

8eybfgF.png

Autor: @Sergiuszek<3
 Grafika: @kepuszek.cj
  Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.