Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zamienie Projekcik na inny Projekcik

maka^nvd

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MAKA
VUID: Nie wiem ponad 24k z groszem
Model pojazdu: Primo sedan 
Silnik pojazdu: 1.9 max
Przebieg pojazdu: mały cos koło 1k
Dodatki: Z komponentów wszytsko oprócz Apki, set herbaciany szyby 100%,poszerzenie przód tył max, rejka. Mechaniczny: ECU V4 turbo v5 zestaw Torowy, Mzn, gleba, dwa programy na drift oraz vmax (195) brakuje takich rzeczy jak bak, LPG są to nie potrzebne rzeczy bo to jeździ prawie za darmo, wykrywacz foto, ogranicznik, oraz Nitro niesesty 
Kwota sprzedaży: Na auto wydałem +/- 890k 
Możliwość negocjacji: może 
Sposób kontaktu: DC, forum 
Dodatkowe informacje:  Auto chce bardzej zamienić na jakiś inny fajny projekt w podobnej cenie jakąś fortunę, bobcat itp takie gruzy fajnie porobione nie chce żadnych lepszych aut, jeśli chodzi o sprzedaż raczej nie bo ofki prawdopodobnie będą śmieszne a nie mam zmaiaru oddawać auta za grosze 🙂 Pozdrawiam 

unknown-8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.