Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bombaclaat!

Chvdy09

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 

48359

Login: 

Chvdy09

Nick oskarżonego: 

Bombaclaat!

Powód skargi: 

Brak jakiejkolwiek zrozumiałości do drugiego gracza, wykorzystywanie pomyłki w celu zarobienia jeszcze wiecej.

Data zdarzenia: 31.03.2022

Dowody: 

https://imgur.com/a/1pxyaZV

Opis sytuacji: 

Umówiłem się z graczem na sprzedaż punktów premium za 1700, ostatecznie sprzedałem za 1650 lecz niestety z pomyłki 300 punktów, jak można się domyśleć nie zrobiłem tego celowo, a gracz mając 200 punktów próbował wyłudzić ode mnie 1000$ za to że oda moje 200pp.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.02266905b0af89dc589acbc2735f085e.png

Do skargi - liczba punktów na którą się umówiłem z graczem wynosiła 100.

Czego nie zrobiłeś celowo? Nie wpisałeś celowo 300pp zamiast 100 i nie celowo zaakceptowałeś ofertę? Śmieszny jesteś człowieku xD. Pomylić to ja się mogę przy wpisywaniu ID ale nie przy wymianie gdzie żeby ją sfinalizować trzeba potwierdzić ofertę i odczekać 10 sekund. Tyle ode mnie 

1 minutę temu, Bombaclaat! napisał:

Czego nie zrobiłeś celowo? Nie wpisałeś celowo 300pp zamiast 100 i nie celowo zaakceptowałeś ofertę? Śmieszny jesteś człowieku xD. Pomylić to ja się mogę przy wpisywaniu ID ale nie przy wymianie gdzie żeby ją sfinalizować trzeba potwierdzić ofertę i odczekać 10 sekund. Tyle ode mnie 

Tego że praktycznie każdy zazwyczaj wybiera opcje 300pp 

Dlatego z przyzwyczajenia oddałem ci o 200 pp za dużo

Oczywiście uważam że sam serwer ma bardzo dopracowany system dokonywania transakcji, ale niestety głupota ludzka nie zna granic, którą ty ze świadomością wykorzystałeś. 

Tyle od ciebie? 

Nie wyjaśniłeś najistotniejszej rzeczy. Dlaczego chciałeś wyłudzić ode mnie tysiąc dolarów w zamian za moje 200 punktów premium? Dlaczego chciałeś wykorzystać moja pomyłkę? 

Naucz się sprawiedliwości, ciekaw jestem twoich listy kar 😎

Twojej listy kar*

Wyłudzić chciałem? xD Grzecznie ciebie poinformowałem najpierw, że dałeś ciut za dużo i zasugerowałem ci tysia w zamian bo wcale nie musiałem ci o tym pisać. I głupota ludzka a odklejenie to dwie inne kwestie, Głupi się nie wydajesz a odklejony bo dopiero gdy ci napisałem o tym, że dałeś te 300pp to się skapnąłeś xD Po za tym wciąż nie wiem jak przypadkowo i nieświadomie można wykonać taki ciąg czynności jak wpisanie ilości premium pointsów czyli owe 300 , zaakceptowanie tego a następnie odczekania 10 sekund na potwierdzenie wymiany w razie jakbyś chciał zrezygnować, nie zrezygnowałeś więc chyba wymiany chciałeś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.