Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Wiko_

Koszk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12277
Login: Koszk
Nick oskarżonego: @Wiko_
Powód skargi: wjechał we mnie i nie zapłacił za uszkodzenia
Data zdarzenia: 3.27.2022 16:55
Dowody: ss 
Opis sytuacji: Stoje na rondzie bo nie moge sie ruszyc bo jest poscig i staja przedemna z 4 radiowozy nie mam jak jechac nagle on przyjezdza z tylu i wjezdza we mnie pisze "aha" po czym odjezdza ja mu mowie zeby zaplacil a ten odpisuje ze nic nie uszkodzil mimo ze zderzak i lapka poszla sie walic mi sie nie chce naprawiac auta co 5 min
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2022-03-27_17-03-29.png

mta-screen_2022-03-27_16-59-18.png

mta-screen_2022-03-27_16-57-35.png

No dzień dobry, szkoda że nie masz nagrania. Odniosę się do całego zdarzenia z mojej perspektywy. Jadąc autostradą od strony giełdy LV do LS w stronę kosiarek vmaxem z włączonym ABS który jak dobrze wiadomo nie hamuje najlepiej, wrąbałem się w niego. Gościu, kazałeś mi zapłacić 100$ za zderzak i lampkę XDDD. Poza tym pościg był na lewo od ciebie, mogłeś ruszyć do przodu i nie blokować ronda i nie płakać potem zdziwiony, że ktoś w ciebie walnął. + na SS nie widać dokładnie czy faktycznie w ciebie wjechałem czy nie miałeś tych uszkodzeń wcześniej XD.

Nie pozdrawiam

Pokaż SS od mechanika, bez cen wymiany oleju i takich pierdół. Pokaż też nagranie w którym faktycznie przekręciło Cię w stronę SF. Nawet jeśli jechałeś w stronę LS to ja tamtędy bez problemu przejechałem, gdy była tam policja z pościgiem...

Bruh, nie jechałem w stronę SF. Jechałem na molo LS, by zakupić przynętę do wędki bo miałem zadanie dzienne na rybaku. Zaprzeczasz sam sobie i mylisz się w tym co piszesz. Można to udokumentować logami z zakupem przynęt chwilę po zdarzeniu. Dodaj film w którym faktycznie odjeżdżam na SF a nie LS.

to dziwne ze jechales do ls tylko ciekawe ze strona od sf i wyjebane mam na te reakcji twoich "kolezkow" XD

6 godzin temu, Wiko_ napisał:

. Poza tym pościg był na lewo od ciebie

Tera to doczytałem XDDD jak na lewo jak stalem do niego przodem wjebales sie we mnie i mnie obrocilo w strone sf XDD

Jak widać na załączonych dowodach to najprawdopodobniej SAPD stoi po lewej stronie od tego gdzie ty @Koszk stałeś. Dlaczego wmawiasz, że SAPD stało przed Tobą i nie miałeś jak pojechać? Może posiadasz więcej dowodów na to, że wina leży po stronie oskarżonego, a nie Twojej? Jak na razie to wygląda na to, że to on jest tą osobą poszkodowaną.

7 minut temu, Koszk napisał:

@Wiko_gościu który nie myśli i naslal kolezkow żeby jakieś śmieszne reakcje dawali xDD jak już pisałem wjebales się we mnie i mnie przekrecilo wiec nie mam Ci za co płacić 

W takim razie czekam na werdykt administracji. Nawet jeśli bym nasyłał to nic to nie wnosi do skargi o rzekomym taranie. Dodatkowo masz darmową reputacje, powinieneś dziękować a nie narzekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.