Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MeNIOsEk,matiiii

Ouszyija.Olek

Rekomendowane odpowiedzi

Opis sytuacji: Wyzywają graczy na poziomie PRO od cejotów gdzie sami są cejotami, matiiii taranuje auta graczy ora ich wyzywa natomiast MeNIOsEk wyzywa graczy. gdy zaproponowałem wyścig gracz matiiii przyją gdy poszedłem na event napisał że się nie będzie ścigał ponieważ jestem lamusem czy cos w tym stylu, matiiii powinien mieć zabrane prawko! jeśli chodzi o dowody nie mam nagrania ale kolega może potwierdzić!

Dobry pozowle sobie oddać głos w tej smiesznej sprawie z góry prosze o nie pkt moich kolegów db a wiec po 1. nie znam jakiegos matii pierwszy raz takie cos słysze po 2 pisałes wczoraj ze masz majątek 600k [XD] po 3 chciałeś sprzedać eurosa 2.7 za 210k czyli cos w stylu niszczenia gospodarki serwera po 4 wjechałem w ciebie tak to prawda oddałem ci hajs wiec myśle że skarga nie ma sensu Pozdrawiam.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.