Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Karollo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: karollo
Nick oskarżonego:  WhiteTiger
Powód skargi: ugadywanie sie na banowanie graczy (ustawianie bana) 
Data zdarzenia:  z 3 tyg temu 
Dowody: dowodem jest mój ban 
Opis sytuacji: no ogólnie sprawa jest taka ze wjechałem w gościa przez przypadek bo byłem tak najarany ze kliknąłem przez przypadek klawisz D co skutkowało ze wjechałem w gracza rozwaliłem mu auto od razu po fakcie pojawił sie administrator i napisal ze mam bana , chciałem zapłacić graczowi za straty to mial zablokowane przelewy co świadczy o tym ze było to specjalne ugadanie sie na mojego bana oraz nie dał mi nawet 30 sekund na wytłumaczenie sie . W związku z tą sytuacja oczekuje odszkodowania pienieżnego od samego administratora gdyż przez ten czas mialem zarabiać gotówke a nie moge . Pozdrawiam 

Hej, odwalałeś celowo pojazdem z kolegami, po fakcie zamiast kolejnego prawka do Twojej kolekcji postanowiłem Ci nadać bana.

14 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

bo byłem tak najarany ze kliknąłem przez przypadek klawisz D co skutkowało ze wjechałem w gracza rozwaliłem mu auto

Nie gracza, a graczy* to, że byłeś "najarany" totalnie mnie nie interesuje, jeżeli jesteś pod wpływem środków nie wchodzisz na serwer- proste.

15 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

nie dał mi nawet 30 sekund na wytłumaczenie sie

Myślę, że go nie potrzebowałem, Twoja ilość kar, zachowanie na serwerze już mi pokazuje, że nie potrzebuje usłyszeć od Ciebie totalnie żadnego wytłumaczenia, gdyż sytuację widziałem jasno.

16 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

W związku z tą sytuacja oczekuje odszkodowania pienieżnego od samego administratora

Takowego na pewno nie otrzymasz.

Pozdrawiam.

moze wytłumaczysz czemu twój ''kolega'' mial zablokowane przelewy akurat wtedy dla mnie sprawa jest jasna że celowo żebym nie mial możliwości zapłacenia za uszkodzenie i zeby pod pretekstem mnie zbanować , wiadoma sprawa że pozbywacie sie w ten sposób osób które sa nie wygodne dla waszego ''systemu''

19 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

moze wytłumaczysz czemu twój ''kolega'' mial zablokowane przelewy

A czy ja jestem nim, żeby wiedzieć czemu ktoś miał mieć zablokowane przelewy?

20 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

dla mnie sprawa jest jasna że celowo żebym nie mial możliwości zapłacenia za uszkodzenie i zeby pod pretekstem mnie zbanować

Nie staranowałeś tylko jego, zebyś tylko JEMU musiał płacić.

21 minut temu, Karollo_DZIADUUU napisał:

wiadoma sprawa że pozbywacie sie w ten sposób osób które sa nie wygodne dla waszego ''systemu''

Nigdzie nikt tak nie napisał, skoro dodajesz już swoje słowa, nie widziałem sensu karać Cię po raz kolejny prawkiem które jak widać nic nie wnosi, dlatego zastosowałem zbanowanie Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.