Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SmoL

ciasnyromek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 90
Login: Ewerest69
Nick oskarżonego: SmoL
Powód skargi: Bezpodstawne wyrzucenie z organizacji
Data zdarzenia: 21.03.2022
Dowody: https://prnt.sc/3WYzDiTGA04W (dowodów na to, że mnie wyrzucił z organizacji chyba nie muszę pokazywać, bo można to szybko zobaczyć na serwerze lub na moim profilu)
Opis sytuacji: Wziąłem pojazd marki Buffalo z bazy organizacji, a następnie zacząłem jeździć. Gdy wróciłem na baze, żeby go odłożyć to na miejscu parkingowym, z którego wziąłem Buffallo stał Sandking. Musiałem tego Sandkinga przeparkować obok, żeby odłożyć Buffalo na miejsce, a na następny dzień zostałem oskarżony o jego porzucenie i uszkodzenie (XD), auto nie było porzucone, ponieważ ostatni raz kiedy go użyłem (w celu przeparkowania) stało na bazie, a uszkodzenia żadnego nie było, a jeśli było to proszę o dowody i wtedy zapłacę. Potem już tylko otrzymałem wiadomość o skardze na mnie, że porzuciłem rozwalone auto. Potem dostałem minusa za niestosowanie się do regulaminu organizacji, a na końcu zostałem wyrzucony z organizacji. Oczywiście żadnego porzucenia auta nie było, ponieważ ja je jedynie odłożyłem na inne miejsce parkingowe. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://prnt.sc/MTjKG6PPXjEc

Edytowane przez Ewerest

Po pierwsze baza jest duża można stawiać gdzie jest miejsce po 2 kłamiesz pokaż jak wyzwales na dc na pw. 

Mogę pokazać kto jedzil ostatni pojazdem santinga. SS mogę wyspać na pw na dc. 

Oraz wyzywnaie na kanale glowowym. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez SmoL
Dołączenie jeszcze pare slow
  • Haha 12

W dniu 23.03.2022 o 14:38, SmoL napisał:

Po pierwsze baza jest duża można stawiać gdzie jest miejsce po 2 kłamiesz pokaż jak wyzwales na dc na pw. 

Mogę pokazać kto jedzil ostatni pojazdem santinga. SS mogę wyspać na pw na dc. 

Oraz wyzywnaie na kanale glowowym. 

Pozdrawiam 

Poproszę o dowody wskazujące na ostatniego kierowcę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.