Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychuuu

H4stler

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <Tutaj wpisz swój UID (znajdziesz go na profilu na forum lub w panelu gracza F5 na serwerze)> 27717
Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> xRumcajs
Nick oskarżonego: <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej> Krychuuu
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi> Taran frakcji
Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji> 19.03.2022 00:45
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci> Dołaczam ss poniżej
Opis sytuacji: <Tutaj opisz dokładnie sytuację, która wystąpiła> Chłop prosto na chama zaczal mnie taranować
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze> >> [37] Krychuuu: ty tez masz prawko i skarge
1136894201_Zrzutekranu(742).thumb.png.ec9a79b3454c3b825d6d4c9d8949d5a7.png

Gdzie ja niby stoje na jego pasie? Jest to zdjecie zrobione obok stacji w sf. Jestem obrocony w jego strone poniewaz staranowal mnie w taki sposob ze mnie obrocilo , wiec nawet sie nie poprawialem tylko po sekundzie zrobilem ss. Spojrzcie jeszcze raz a potem cos piszcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.