Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Toya

Naznaczony

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naznaczony
Nick oskarżonego: Toya
Powód skargi: Bezpodstawne wytepanie pojazdu na przechowywalnię
Data zdarzenia: 14.03.2022
Dowody: ssy
Opis sytuacji: Dostałem informację o zniknięciu jednego z trzech waltonów bliźniaków przez moich współlokatorów. Kiedy wszedłem na serwer okazało się to prawdą. Jeden z pojazdów był wytepany na przecho. Dowiedziałem się przez dział pomoc na forum, o tym że pojazd został wytepany przez @Toya. Chciałbym wiedzieć dlaczego pojazd został wytepany, oraz proszę o ewentualne ukaranie oskarżonej 

mta-screen_2022-03-14_16-29-22.png

mta-screen_2022-03-14_16-29-28.png

Polish_20220315_205134387.thumb.jpg.b5896163b8d994e2ef63878f082b7282.jpg

Polish_20220315_210325215.thumb.jpg.7b596d26dd79abc7ab6224af17835b18.jpg

Witam, już tłumaczę dlaczego to zrobiłam. 

Wczoraj rano gdy wbiłam na serwer było zgłoszenie w reporcie o braku możliwości wykonania zlecenia w aplikacji transportowej. Gdy się przeteleportowałam do danego gracza on znajdował się na pracy dorywczej grzybiarza, po chwili gracz pisze do mnie ponownie bym przyszła, bo w aplikacji ma zgłoszenie z tego samego miejsca Flint County. Postanowiłam, że pomogę graczowi skoro ma problem z zabraniem bota, po przeteleportowaniu się faktycznie bot był zbugowany w danym pojeździe, nie było możliwości go zabrać więc przeteleportowałam Twój pojazd do przechowywalni. Mogę zwrócić Ci wszystkie koszta dostarczenia pojazdu na posesję. 

Nie widzę sensu skargi, ponieważ nie miało to na celu zrobienia komu kolwiek na złość. 

Przyznaję się do czynu, czekam na werdykt Administarcji RCON. 

Na posesji prywatnej nie respią się boty, w dodatku nie zostałem nawet poinformowany o zaistniałej sytuacji. Nie chcę zwrotu kosztów, ponieważ nie zostało nic uszkodzone, a sam pojazd służy jako donica. Czekam na decyzję administracji Rcon

10 godzin temu, Naznaczony napisał:

Na posesji prywatnej nie respią się boty, w dodatku nie zostałem nawet poinformowany o zaistniałej sytuacji. Nie chcę zwrotu kosztów, ponieważ nie zostało nic uszkodzone, a sam pojazd służy jako donica. Czekam na decyzję administracji Rcon

Dorzucam ss'y na to, że boty tam się respią... resztę wyjaśnienia napisałam wyżej, nie mam nic więcej do dodania. 

Screenshot_8.png

mta-screen_2022-03-16_08-09-17.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.