Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ciekawe miejsca w San Andreas #1

Sergiuszek<3

Rekomendowane odpowiedzi

nbrwrYv.png

naTqDnE.png

Witam, Trainee SergiuszekProject News. Chciałbym stworzyć nową serię, która będzie nosić nazwę "Ciekawe miejsca w San Andreas".
Będę w niej pokazywać i opisywać dane miejsce lub budowlę oraz jeśli będzie to możliwe, znaleźć kogoś, kto wie więcej i przeprowadzić z nim
szczegółowy wywiad. Bardzo serdecznie zapraszam do czytania, jak i obejrzenia zdjęć, które znajdują się poniżej.

VDgjwdI.png

W pierwszym artykule przedstawię wam bardzo ciekawe miejsce jakim jest aktualnie baza organizacji The West Side, kiedyś biuro oraz baza 
potężnego kartelu narkotykowego. Jednak cofnijmy się do roku 1995, w którym owy budynek został wybudowany. Miał być główną siedzibą 
kartelu nie jakiego Pana Madrazo, który w tamtych czasach przemycał ogromne ilości kokainy i składował je w dokładnie tym miejscu.
W roku 1997 na swoją cześć Madrazo wybudował sobie pomnik który przedstawia jego z bronią w dłoniach, miał on symbolizować potęgę
jak i władzę. W późniejszych latach dowiadujemy się, że pomnik miał tylko znaczenie, które nie przekładało się na rzeczywistość ponieważ 
w pewnym momencie Madrazo miał za dużo wrogów i w roku 1999 podobno 3 inne kartele złączyło siły i jednoczenie napadły na ich bazę 
zabijając każdego po kolei a na końcu wielkiego Domica Madrazo.

VDgjwdI.png

Wywiad z jednym z członków kartelu, który walczył przeciwko Madrazo.

A-Project news |  B-Członek kartelu

A: Witam, Trainee SergiuszekProject News. *Pokazuje Plakietke*
B:
Dzień dobry.
A: Zadam panu kilka pytań dotyczących wojny narkotykowej oraz karteli, w których brał Pan
udział. Czy chciałby Pan na nie odpowiedzieć?
B: Oczywiście. Było to niespełna 23 lata temu, mogę już dobrze nie pamiętać, ale postaram się
przybliżyć historię.
A: Okej, zacznijmy od tego. Czy miał Pan bezpośredni stosunek z Madrazo?
B: Tak miałem, nie jestem z tego dumny, ale robiłem z nim różne handle, które
nie powinny mieć miejsca.
A: Okej rozumiem. A kiedy Pan zorientował się, że Pana Dominica trzeba wyeliminować?
B: Kiedy zorientowałem się, ile przez tego człowieka tracę. Później dowiedziałem się, że
nie tylko moi ludzie tak źle wychodzą na interesach z nim.
A: Skoro już Pan poruszył temat innych karteli to mam takie pytanie, jak wyglądało przygotowanie
do napaści na Madrazo?
B: Sami szefowie 3 karteli spotkało się potajemnie, ustalili, że w nocy z 4 na 6 lipca 1999 roku
napadamy na jego bazę. Na początku myśleliśmy, że nie damy rady, że jest nas za mało, ale jednak
wpadł nam do głowy plan, a raczej taktyka, której nie mogę zdradzać, jednak powiem, że była
ona kluczem do wygranej.
A: Dobrze, nie będę już męczyć Pana zbędnymi pytaniami. Życzę miłego dnia i dziękuje za wywiad, do widzenia.
B: Również dziękuje. Powodzenia.

k1AwIr0.png

E3mb4Mb.png

3S0xws0.png

WoGyzSU.png

a9m6Edi.png

To tyle ode mnie dziękuje za przeczytanie tej zapierającej dech w
piersi historii. Na pewno utworzę jeszcze jedną serię, wiec zapraszam do śledzenia mojej postaci w Project News. Do zobaczenia w
następnym, Cześć.

8eybfgF.png

Autor: @Sergiuszek<3
 Grafika: @kepuszek.cj
  Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.