Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z pracownikami frakcji SAFD.

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

rRSwUB8.png
VDgjwdI.png

Witam, z tej strony Pressman @Vanisshed dzisiaj udało mi się przeprowadzić kilka wywiadów, zadałem pracownikom SAFD dosyć ciekawe pytania. Zapraszam do czytania.
XGwBbve.png
Kni0XCJ.gif
Gzqqb1L.png

Na pierwszy ogień idzie @HymelJadwiga

Re: Redaktor | HJ: Strażak HymelJadwiga

Re: Witam, czy mogę zająć troszkę czasu na wywiad?
HJ:
Oczywiście.

Re: Jak się czujesz w tej frakcji?
HJ:
Znajduje się w niej prawie rok i nadal czuje się w niej świetnie.

Re: Czy warto dołączać do tej frakcji?
HJ:
Zdecydowanie warto, poznałem tu wiele wspaniałych ludzi, z którymi kontakt utrzymuje aż do dzisiaj.

Re: Komu poleca Pan tę frakcję?
HJ: Wszyscy się w niej odnajdą, każdy świeżak, jak i osoby z rozbudowanym roleplayem.

Re: Czy jest to ciężka praca?
HJ:
Bywają ciężkie momenty, lecz z odpowiednią ilością osób żadna akcja nie jest nam straszna!

Re: Jacy są tam opiekuni (szefowie)?
HJ:
Naszymi pracownikami zajmuje się @Reiji_Sakamaki, natomiast akademią, czyli tzw. kadetami zajmuje się @OktA. Pomagają im osoby z zarządu głównego oraz pomocniczego.

Re: Bardzo Panu dziękuje czy chce Pan kogoś pozdrowić lub cos przekazać?
HJ:
Tak, pozdrawiam kolegów z frakcji SAFD oraz organizacje NieTykalni. Dziękuje za wywiad!

XGwBbve.png
Tym razem wywiad odbędzie się ze strażakiem @Nekstar.

Re: Redaktor | SN: Strażak Nekstar

SN: Jasne nie ma problemu.

SN: Czuję się bardzo w tej frakcji dobrze. Panuje w niej bardzo dobra atmosfera.

SN: Tak warto i to bardzo.

SN: Każdemu.

SN: Moim zdaniem nie jest ciężka, ale jak kto uważa.

SN:
Nie, życzę miłego dnia.

XGwBbve.png

Następną osobą będzie strażak @Vladzio

Re: Redaktor | SV: Strażak Vladzio

SN:
Nie widzę żadnych przeciwskazań.

SN:
Szczerze? Na początku miałem mieszane uczucia i myślałem, że będzie tutaj bardziej wyścig szczurów itp, Wspomnienia z SAPD ah... Na szczęście się myliłem. Na szkoleniach bywa ciekawie i zabawnie, każdy zadaje pytania, na które odpowiadają nawet sami akademicy, wzajemnie się ucząc. Nie zapomnijmy o zarządzie, jest konsekwentny, cierpliwy oraz pomocny; wydaję mi się, że nie ma szkoleniowca, który odmówiłby ponownego szkolenia.

SN:
Zdecydowanie tak, mimo pewnego zastraszania tuż na początku rekrutacji o trudności materiału. Jeśli kiedykolwiek byłeś w podobnej frakcji, nie są to obce sprawy można by rzec, że znajdują się tam czyste podstawy. Treść przekazywana na szkoleniach jest przystępna dla każdego, a w razie, gdybyś był wzrokowcem, szkolenia są zapisane również w formie pisemnej. Co więcej, jak już wcześniej wspomniałem, atmosfera we frakcji jest prawie że rodzinna.

SN:
Mógłbym powiedzieć, że wszystkim, jednak osoby zainteresowane służbami mundurowymi odnajdą się tutaj najlepiej. Chyba nie muszę się powtarzać z atmosferą, prawda?

SN:
Po części tak. Zabezpieczanie pożarów, porozrzucanych kłód lub plam ropopochodnych to dopiero początek. Prawdziwa trudność pojawia się wraz z wypadkiem oraz z samobójcami, topielcami etc. Należy działać szybko, rozważnie i racjonalnie; dowódca akcji jednocześnie jest zobowiązany z kierowaniem działaniem ratowniczym, dzieleniem obowiązków na poszczególnych strażaków, grup oraz korespondencją radiową pomiędzy frakcjami. Życie człowieka jest najważniejsze, dlatego dbamy o bezpieczeństwo nasze i poszkodowanego.

Re: Jacy są tam opiekuni (szefowie)?
SN:
Bardzo mili, szybko się z nimi zaprzyjaźniłem.

SN:
Pozdrawiam mamę tatę i rodziców.

XGwBbve.png
Ostatnią osobą będzie strażak @Neesqus

Re: Redaktor | SV: Strażak Neesqus

Re: Witam Pana Czy mogę przeprowadzić z Panem wywiad?
SV: Jak najbardziej.

Re: Jak się czujesz w tej frakcji?
SV: Świetnie. Atmosfera jest super i dobrze się bawię, dokładnie tak jak sobie to wyobrażałem.

Re: Czy warto dołączać do tej frakcji?
SV: Jeśli interesuje cię pożarnictwo i wszystko, co że strażą związane, to nie widzę powodu, dla którego nie byłoby warto do nas dołączyć.

Re: Komu poleca Pan tę frakcję?
SV: Tak jak wspomniałem przed chwilą. Osobą interesującym się strażą. Wszystkie akcje RP są odgrywane na wysokim poziomie.

Re: Czy jest to ciężka praca?
SV: Oczywiście, że tak. Codziennie mamy styczność z ogniem, co zagraża naszemu życiu.

Re: Jacy są tam opiekuni (szefowie)?
SV: Nasi opiekunowie, czyli tak naprawdę nasi szkoleniowcy są naprawdę mili i wyrozumiali. Możemy przyjść do nich z każdą sprawą.

Re: Dziękuje Panu za wywiad, chce Pan kogoś pozdrowić lub cos przekazać?
SV: Tak, chciałbym pozdrowić wszystkich kolegów po fachu. Walczcie dzielnie. Do widzenia.

XGwBbve.png
Dziękuje wszystkim za przeczytanie. Do zobaczenia w następnym artykule.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Pressman @Vanisshed
Grafiki: Senior Graphic Designer @kepuszek.cj
Autoryzacja: Academy Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.