Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

To chyba koniec tej przygody.

Zixu

Rekomendowane odpowiedzi

Co tu dużo pisać...
Jest jak jest, na wszystko kiedyś przychodzi czas.

Spoiler

@Morderczka 
Dzięki że byłeś mi towarzyszem w tej przygodzie 🤍
@WhiteTiger 
Dzięki za szansę 😇

Network Trouble
Pierwsza organizacja do której mnie przyjęto.

@Banan99 
@Ravex19
Chłopaki, Dzięki za miłe przyjęcie w organizacji ❤️

@Szymbek
@danonekk
I wam chłopy, dzięki za bycie promyczkiem w ponurych chwilach 🤗

@ray1337 
Dzięki za wspólną nockę na drwalu 😅

@BollmeN 
Kiedyś przestanę żyć przeszłością, dzięki ❤️

@AreXsoN 
Dzięki za wspólne pogawędki na chacie organizacyjnym o życiu, serialach na netflixie i innych takich 🥰

@LuKeJ
 Dzięki, wydaje mi się że domyślisz się za co 🥰

@Traperhoff
Dzięki za bycie nieznajomym przyjacielem i wiele innych rzeczy 🥺❤️ 

@RaFixo 
Tobie również dzięki za pogawędki i wspólnie spędzany czas 🥰

@semyaaza
 Z tobą miałem niewiele interakcji będąc w Networku, ale gdy go opuściłem, było ich parę. Dziękuje za playlistę na Spoti 😅 A! I gratuluję pozycji w zarządzie organizacji 🥳

😓 Z góry przepraszam jeśli kogoś pominąłem, nie zrobiłem tego celowo, no chyba że była między nami "zła krew", musiałem przejrzeć ogłoszenia żeby sobie skojarzyć kogo zapamiętałem.

SARA
Pierwsza frakcja do której mnie przyjęto.

Szefie @Braian11 Przepraszam za pinga 
Dziękuję za szansę 🥺❤️
Szefowo @Toya Przepraszam za pinga
Dziękuje za bycie miłą, tak po prostu, to wcale nie tak że się ciebie bałem 😖
Kierowniku @xPawel69 Przepraszam za pinga 
Dzięki za egzamin, nadal nie wierzę że zdałem 😨
Szkoleniowcu @Mixed 
Dzięki za szkolenie, pomimo tego że serwer nam początkowo zrobił pod górkę 🤣 Polecam tego pana!
No i dziękuję reszcie pracowników frakcji, to było świetne doświadczenie, bez was zapewne nie byłoby tak samo 🛠️

Community 💛
Oj, tutaj wieki zajęło by mi skojarzenie was wszystkich i wypisanie tego tutaj a więc, odnosząc się do ogółu, macie coś w sobie, co sprawiło że czas poświęcony rozgrywce nie był nudny i monotonny, czasem działo się wiele pozytywnych rzeczy, czasem mniej pozytywnych. Czasem żałuję że nie chciałem być "60" ale wierzę że i w tych co lubią utrudniać rozgrywkę innym obudzi się kiedyś coś lepszego.
Jest to jedna z lepszych społeczności (wliczając administracje, szanuję za akcje z WOŚP'em ❤️) w jakiej miałem okazję być na tej platformie. Mam nadzieję że się nie zmienicie gdy postanowię kiedyś wrócić.

No i na marginesie, chciałbym podziękować @Aiishan Za to że od zrobienia tobie fot na ENB zaczęła się moja zajawka na ich robienie. Również dziękuję osobą które doceniły to że je robię, i prosiły mnie o zrobienie fot, później je wstawiały tutaj czy na discorda i przypisywały mi kredyty, chociaż to wszystko było zasługą ENB. Przez chwilę poczułem się rozpoznawalny 😎 Chociaż byli i są lepsi ode mnie 🤷🏻‍♂️

No i przepraszam osoby które czują się pominięte, ci którzy coś znaczą, raczej to wiedzą 💛

Nie wiem czy to wszystko trzyma się kupy, pisałem to na spontanie 🤪

"Żegnaj, przyjacielu"

Do zobaczenia... kiedyś ✌🏻️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.