Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z HymelJadwiga

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

wxJGa4J.png

naTqDnE.png

Witam Was serdecznie. Ja jestem Academy Supervisor @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś zaprezentuję Wam wywiad z Supporterem @HymelJadwiga. Zapraszam do lektury.

Gzqqb1L.png

R: @xHamster | H: @HymelJadwiga

R:Witam. Jestem Academy Superrvisor xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
H: Oczywiście!

R: Super. Przedstaw się w takim razie naszym czytelnikom. 
H: Cześć jestem Kuba, a na serwerze gram pod pseudonimem HymelJadwiga. Pochodzę z małej miejscowości na Dolnym Śląsku, gdzie uczęszczam do technikum. Interesuję się muzyką oraz grami.

R: Masz konkretną muzykę, jaką się interesujesz? Możesz rozwinąć czy chodzi o muzykę ogólnie, czy też o jakieś instrumenty, styl, etc.?
H: Interesuje się Hip-Hopem lat 90 tych, w wolnym czasie wykonuje tzw. blendy. Swoją twórczość publikuje na platformie SoundCloud. Chętnych do wysłuchania mojej muzyki zapraszam w link poniżej.
>>ODNOŚNIK<<

R: Jak trafiłeś na platformę MTA, czy nasz serwer to jedyny, na jakim grałeś? Jeżeli nie, to jak trafiłeś tutaj?
H: MTA odkryłem w 2014 roku poprzez YouTube, a dokładniej przez filmiki TheHogatego, który nagrywał filmiki z nieistniejącego już serwera. Jakiś czas po tym zainstalowałem GTA San Andreas i rozpocząłem przygodę z tą platformą. Natomiast Project'a zauważyłem w tabeli wyszukiwania serwerów.

R: Czy początki tu były dla Ciebie łatwe?
H: Początki były, jakie były. Podczas "boomu" graczy łatwo było przejechać się na cenach pojazdu. Wraz z kolegą wytrwale pracowaliśmy na drwalu, gdzie zarobiliśmy nasze pierwsze pieniądze.

R: Czy kolega, z którym zaczynałeś przygodę na Projekcie gra nadal? Czy wypalił się już?
H: Niestety już nie gra, wchodzi na serwer tylko by przedłużyć swoje domki.

R: Jesteś w ekipie serwera na randze Supportera. Jakie czynniki mogły wpłynąć na to, że otrzymałeś szansę od administracji RCON?
H: Mogło na to wpłynąć naprawdę wiele czynników, lecz sądzę, że jednym z głównym była moja nienaganna reputacja.

IHX3VW7.png

R: Czy wykonywanie reportów należy do łatwych zadań? Pamiętasz jakiś najtrudniejszy przypadek?
H: Większość reportów nie sprawia mi trudności, gracze są naprawdę mili, czym potrafią poprawić mi humor. Na początku miałem delikatne problemy z zapamiętaniem komend, lecz z czasem udało się mi je utrwalić.

R: Jesteś we frakcji San Andreas Fire Department. Dlaczego akurat ta frakcja? Czy planujesz zmienić frakcję w przyszłości?
H: W Fire Department znajduję się od 24 marca 2021 roku, gdzie pełnie funkcje zarządowe. Wybrałem ją, ponieważ szukałem nowych rzeczy, gdyż znudziło mi się zarabianie na pracach dorywczych. Na razie nie zamierzam opuścić szeregów San Andreas Fire Department.

R: Jakie obowiązki na Tobie spoczywają w zarządzie frakcji?
H: Zajmuje się szkoleniem akademii, opieką działu multimedia oraz zliczaniem aktywności pracowników.

R: Należysz do biznesu Project Film Studio. Dlaczego wybrałeś ten biznes oraz jakie są twoje obowiązki?
H: W Project Film Studio jestem od maja. Do napisania podania skłonił mnie mój dobry przyjaciel. W biznesie pełnie funkcję aktora oraz grafika.

R: Opowiedz nam coś o przynależności do swojej organizacji.
H: Należę do organizacji NieTykalnych. Panuje w niej bardzo przyjazna atmosfera, której nie doświadczycie w każdej organizacji. Od naszych członków wymaga się kultury osobistej oraz godnego reprezentowania organizacji. 

R: Masz jakieś marzenia serwerowe, które chciałbyś, żeby się spełniły?
H: Na serwerze zrealizowałem większość ustalonych sobie celów. Mimo tego chciałbym zgrać się ze starą paczką kumpli.

R: Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
H: Chciałbym pozdrowić @Auslander oraz całą organizację NieTykalni.

R: Dziękuję za udzielenie mi wywiadu. Wszystkiego dobrego.
H: Pozdrawiam.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Academy Supervisor @xHamster

Grafiki: Senior Graphic Designer @kepuszek.cj

Autoryzacja:  Academy Supervisor @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.