Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z moderator'em Banan99.

JoX1337

Rekomendowane odpowiedzi

1592427213_7zNfCxf-Imgur.png.774f4751fc85bf1adafa99aebdbc3321.png

40243459_3-naTqDnE.png.bafdcb74c6bcde2d17b00451e93f4039.png

Witajcie czytający! W tym wywiadzie dowiecie się trochę rzeczy o @Banan99. Zapraszam do przeczytania.

414571560_4-Gzqqb1L.png.363e91ddec1525ef6156a17108bb0a59.png

R: @JoX1337 | B: @Banan99

R: Witam, z tej strony Trainee JoX1337 z redakcji prasowej Project News. Mógłbym Ci zająć chwilkę i zadać kilka pytań?

B: Witam, oczywiście.

R: Super, mógłbyś na początek opowiedzieć nam coś o sobie?

B: Pewnie. Zacznijmy od początku, czyli jak się nazywam i co właściwie tutaj robię. Mam na imię Kamil i jestem raczej z części starszych graczy, posiadając 23 lata na karku. Na serwerze piastuję rolę moderatora i jestem Kierownikiem w SATC (Frakcja Taxi). Staram się wejść codziennie, chociaż na godzinkę na serwer, szczególnie że od początku roku staram się robić codziennie chociaż jeden event dla graczy. Uważam, że ostatnio jest tego za mało. Prywatnie jestem szkolącym się kierowcą autobusu (W trakcie kursu). Interesuję się motoryzacją. Z informacji dodatkowych, to jeszcze posiadam zwierzyniec w domu - czyli 3 psy i papugę.

R: Ciekawie, pieski rasowe?

B: Tak... Niestety wymysł siostry, która je wzięła i się wyprowadziła, zostawiając je  na mojej głowie. Shih tzu, czyli takie małe, włochate i biegające kulki. Jedyne co dobre i mogę dodać jako ciekawostki, to są dobre dla alergików, gdyż mają coś na kształt naszych włosów zamiast sierści i nie powodują uczulenia u osób posiadających alergię na sierść. W ramach bonusu dorzucam zdjęcia ze zgodą na publikację.

R: Dziękuję za zdjęcia (wszystkie załączam na końcu wywiadu w galerii). Piękna rasa, ale podejrzewam, że trochę czasu trzeba poświęcać na opiekę nad nimi i nie jest to nic prostego. Papuga jakiego gatunku?

B: Nimfa, tutaj akurat nie mam ciekawostki o tej rasie.

R: A zdjęcie papugi się znajdzie?

B: Tak, pewnie.

R: Zwierzątka ile mają lat, od kiedy je masz?

B: Najstarsza jest Czika (ta najbardziej biała) i ma ona już 7 lat. Jest najspokojniejsza, ale i najbardziej wytresowana ze wszystkich. Później mamy pioruna (jedyny bez kitki na głowie), ma on 5 lat i jest najbardziej dziki z całego stada. Na końcu mamy Pysię - córkę Cziki i Pioruna. Ma ona już 1,5 roku i jest jednym z 3 rodzeństwa. Co prawda posiada lekką niepełnosprawność (wg weterynarzy miała wcale nie chodzić, a lata jak głupia), ale wszystkie swoje braki nadrabia charakterem. Fiona, bo tak się nazywa papuga, ma już co najmniej 5 lat (dokładnego wieku nie znam, a tyle już jest u mnie), jest udomowiona, więc nie czuje się idealnie w towarzystwie ludzi,  ale mi już ufa. Uwielbia siedzieć na ramieniu i co ciekawe, zjadać chipsy.

R: Jakich komend zdołałeś nauczyć te słodkie, małe istoty?

B: Potrafią tylko takie podstawy, jak: siad, leżeć, poproś, daj łapę, turlaj się...

R: Bardzo mądre zwierzaki. Przejdźmy do kolejnej rzeczy, do świata GTA SA. Kiedy zacząłeś swoją przygodę z tą grą?

B: GTA San Andreas pamiętam jeszcze jako dziecko, gdzie grywałem, nie do końca nawet wiedząc, o co w tym chodzi u wujka na komputerze. Myślę, że to było spokojnie z 13 lat temu. Samo w sobie MTA poznałem jakieś 3 lata temu, gdy zaczynałem grę, na upadłym już PYL'u. Potem przewinęły się może dwa serwery, aż zostałem tutaj. 

R: Tutaj, tzn. na PRPG, kiedy zacząłeś grać? 

B: W styczniu zeszłego roku.

R: To już ponad rok, przez który nieźle się rozwinąłeś i teraz pełnisz wiele funkcji na serwerze. Kiedy się dostałeś na rangę support'a i skąd decyzja o napisaniu podania? 

B: Na support'a dostałem się we wrześniu zeszłego roku. Decyzja była dość prosta - chciałem się w jakiś większy sposób zaangażować w życie serwera. Przyznam, że przy pisaniu podania byłem przekonany, że nie mam większych szans, aby przejść rekrutację, ale jak widać, życie pisze własne scenariusze.

R: Fajnie, że się udało. Awans na moderator'a po jakim czasie otrzymałeś?

B: Tak naprawdę awansowałem przy pierwszej możliwej okazji - czyli w styczniu tego roku (jako ciekawostka, awansowałem jeden dzień przed moją rocznicą na serwerze).

R: Jak sobie radzisz z obowiązkami? Poza moderator'em i służbą w SATC jesteś jeszcze w biznesie Blood Fight i zarządzie organizacji Network Trouble, jaka jest to dokładniej ranga zarządu?

B: Staram się łączyć to wszystko razem, choć nie jest to łatwe, bo czasu nie da się niestety rozciągnąć.  W organizacji piastuję rangę Zlagowany, tzn. Vlider. Jestem odpowiedzialny za Discorda organizacji i pomagam przy składkach, itp. Typowa organizacyjna robota. Moja aktywność poza tym przejawia się na spędzaniu sporej ilości czasu na Discordzie organizacji, staramy się tam integrować ze sobą i miło spędzić czas. Jeśli chodzi o Blood Fight, to dopiero co się tam dostałem, tak naprawdę czekam na pierwszą galę, żeby zobaczyć, z czym to się je.

R: Podziwiam, że dajesz radę z tyloma obowiązkami IRL i IG na głowie. Dlaczego wybór padł akurat na biznes Blood Fight?

B: Ogólnie długo zastanawiałem się nad biznesem i ten wydaje mi się być jednym z najlepszych dla mnie. Oprócz gal tak naprawdę wiele się nie dzieje, więc nie dochodzi mi kolejna norma do zrobienia, co byłoby dla mnie obciążeniem. Dodatkowo znam już długo Tubasa - Vlidera biznesu. Długo współpracujemy razem, m.in. choćby w SATC i układa nam się ta współpraca bardzo dobrze, więc zdecydowałem się wybrać ten biznes. Wybór zweryfikuje czas...

R: Trzymamy wszyscy kciuki, żeby biznes spisał się według Twoich oczekiwań. Oprócz Blood Fight, nad czym jeszcze myślałeś?

B: Zastanawiałem się jeszcze nad Night Racing Club, ale biznes do tej pory chyba tylko dwa razy organizował swój event i chcę jeszcze poczekać na dalsze rozwinięcie.

R: Okej, rozumiem. Z racji, że zbliża się koniec wywiadu, życzę Ci szybkich awansów na serwerze. Mamy nadzieję, że będziesz jeszcze u nas grał jak najdłużej, ponieważ podejrzewam, że nie ma osoby, która nie lubiłaby Twoich event'ów, które robisz bardzo często. Ostatnie pytanie, masz ochotę kogoś pozdrowić?

B: Chciałbym pozdrowić wszystkich z SATC, całą swoją organizację i dojrzały zarząd BF (kto ma wiedzieć, ten wie). Dziękuje serdecznie za wywiad i życzę Panu powodzenia w Project News. Dobrego wieczoru!

R: Dołączam się do pozdrowień, a Tobie dziękuję za poświęcony mi czas na ten wywiad. Trzymaj się!

451423405_2-k1AwIr0.png.c96217abd28c7d0d21de2f51f818dbf0.png

20220104_174017.jpg

20220104_174005.jpg

20220104_173959.jpg

20220302_002616.jpg

8eybfgF.png

Artykuł: @JoX1337
Grafiki: @kepuszek
 @Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.