Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Organizacja - pieniądze.

Tomo.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż w zeszłym roku (dokładnie w okolicach 26.02.2021r.) moja rozgrywka na serwerze została przerwana z pewnych powodów.
Byłem w tamtej chwili liderem organizacji GBG - Get Back Gang i posiadałem tam dość spore saldo, które wraz z usunięciem organizacji po czasie również zniknęło, pod koniec zeszłego roku dostałem informacje że jestem w stanie te pieniądze odzyskać, jeżeli udzielę informacji na forum.

Na samej organizacji mi nie zależy, ponieważ czytałem regulamin przy zakładaniu i zdaję sobię sprawę że nieaktywne organizacje są usuwane bezpowrotnie. Ale chciałbym odzyskać gotówkę która na tym koncie była, nie posiadam dowodów na dokladną ilość, ale mam nadzieję że jakkolwiek uda się to odzyskać.

Jeżeli potrzebna jest większa ilość informacji, udzielę jej bezproblemowo.

W dniu 5.03.2022 o 01:08, Kent napisał:

pod koniec zeszłego roku dostałem informacje że jestem w stanie te pieniądze odzyskać

Kto udzielił takich informacji? Jeżeli organizacja jest nieaktywna - saldo przepada, bo organizacja zostaje usunięta (czyli wszystko co z nią związane zostaje usunięte)

Meh. nieistotne w takim razie kto ich udzielił. Skoro taką macię politykę to nic tu jednak po mnie.
Ale ostatnio na serwerze jakiś supporter napisał mi że będę w stanie odzyskać saldo, wystarczy że zgłoszę się do działu pomocy. No ale jak nie to nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.