Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

demy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: demy
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: zawyzanie kar , nadanie kary tak naprawde za nic
Data zdarzenia: przed chwilą 
Dowody: prawko na 14 dni
Opis sytuacji: dostalem prawko na 14 dni za zekome odwalanie , skoki , wykonalem 1 skok doslownie jeden  i napisalem kurde jakie lagi dzis mam bo serio mnie pingowalo , staranowalem @HymelJadwiga i @Tubasale mysle ze zeby sie wkurzyl to on by dal prawko bo ma range a i z @Tryfftaranowal sie dla zabawy o czym on wie , rozumiem ze mnie nie lubisz ale to nie znaczy ze musisz nadawac zawyzone kary i gadac o mnie glupoty na g czacie , chce abys okazal dowod na moje odwalanie nie koniecznie mi ale dla RCON 

Heja wypowiem się krótko w skardze, iż nie widzę sensu, abyś się tutaj w niej rozpisywać. Dostałeś prawko za to, iż jezdziłeś patriotem Spawn San Fierro- Mechanik robiąc tak w kólko, oraz taranowałeś osoby, nie dostałeś prawka od @Tubas, oraz @HymelJadwiga iż wiedzieli ze jesteś obserwowany i za swoje czyny zostaniesz ukarany. 

12 minut temu, demy napisał:

a i z @Tryfftaranowal sie dla zabawy o czym on wie

Nie ma czegoś takiego jak taranowanie się dla "zabawy" taranowanie to taranowanie.

ale to nie znaczy ze musisz nadawac zawyzone kary

Kara została nadana wyższa ze względu na to, iż posiadasz mnóstwo kar na swoim koncie. 

i napisalem kurde jakie lagi dzis mam bo serio mnie pingowalo

Akurat dziś przy taranach Cię pingowało, czyli przez tamte x prawek zapewne również Cię pingowało?

Nic sobie do zarzucenia w tej sprawie nie mam, zostałeś ukarany słusznie moim zdaniem, oraz nie zrobiłem czegoś złego. Pozdrawiam.

1 minutę temu, WhiteTiger napisał:

Heja wypowiem się krótko w skardze, iż nie widzę sensu, abyś się tutaj w niej rozpisywać. Dostałeś prawko za to, iż jezdziłeś patriotem Spawn San Fierro- Mechanik robiąc tak w kólko, oraz taranować osoby, nie dostałeś prawka od @Tubas, oraz @HymelJadwiga iż wiedzieli ze jesteś obserwowany i za swoje czyny zostaniesz ukarany. 

Nie ma czegoś takiego jak taranowanie się dla "zabawy" taranowanie to taranowanie.

Kara została nadana wyższa ze względu na to, iż posiadasz mnóstwo kar na swoim koncie. 

Akurat dziś przy taranach Cię pingowało, czyli przez tamte x prawek zapewne również Cię pingowało?

Nic sobie do zarzucenia w tej sprawie nie mam, zostałeś ukarany słusznie moim zdaniem, oraz nie zrobiłem czegoś złego. Pozdrawiam.

ok powiedz kogo staranowalem jak taki madry jestes , to ze jezdze se patriotem bo nie ma  nie ma zadnej nowej pracy ani nic to nie odawlanie 

ok mnostwo kar ale ostatnie prawko nie liczac jednego bylo 3 i pol miesiaca temu 

przpominam sobie ze staranowalem karetke ale byla to nasza wina bo obaj jechalismy srodkiem , medyk sie zasmial i odjechal 

nigdzie nie napisalem ze przy innych prawkach mnie pingowalo i se juz tutaj nie dopowiadaj 

polecam wyjsc na dwor ,  jest takie cos jak powietrze polecam poodychac a nie na sile nadawac kary , idz sie przewietrzyc moze ci to pomoze i przestaniesz se glopoty wymyslac a tym bardziej to pisac o mnie na /g 

A ja nie widzę sensu z Tobą dyskutować, oraz wchodzić w zbędne dyskusje.

2 minuty temu, demy napisał:

polecam wyjsc na dwor ,  jest takie cos jak powietrze polecam poodychac a nie na sile nadawac kary

Z serii, nie wiem ale się wypowiem, to co zrobię z swoim prywatnym życiem to moja sprawa, oraz nie widzę aby było zawierane to w skardze.

3 minuty temu, demy napisał:

ok mnostwo kar ale ostatnie prawko nie liczac jednego bylo 3 i pol miesiaca temu 

Nie zmienia to faktu, iż ich nie posiadasz.

nigdzie nie napisalem ze przy innych prawkach mnie pingowalo i se juz tutaj nie dopowiadaj 

Jasne, nie napisałeś.

to ze jezdze se patriotem bo nie ma  nie ma zadnej nowej pracy ani nic to nie odawlanie 

Nie rozumiem co ma tutaj praca z Twoim prawkiem.

4 minuty temu, demy napisał:

ok powiedz kogo staranowalem jak taki madry jestes

Może będe nicki osób zapisywać jeszcze?

4 minuty temu, demy napisał:

przpominam sobie ze staranowalem karetke ale byla to nasza wina bo obaj jechalismy srodkiem , medyk sie zasmial i odjechal 

Jak już to widziałem taran pojazdu SAFD, nie karetki 😉

Ode mnie to wszystko nie będe się wypowiadać, oraz dalej wałkował jednego tematu, zaczekajmy na RCON i on zdecyduję o postępie sprawy.

11 minut temu, WhiteTiger napisał:

A ja nie widzę sensu z Tobą dyskutować, oraz wchodzić w zbędne dyskusje.

Z serii, nie wiem ale się wypowiem, to co zrobię z swoim prywatnym życiem to moja sprawa, oraz nie widzę aby było zawierane to w skardze.

Jasne, nie napisałeś.

Może będe nicki osób zapisywać jeszcze?

Ode mnie to wszystko nie będe się wypowiadać, oraz dalej wałkował jednego tematu, zaczekajmy na RCON i on zdecyduję o postępie sprawy.

dobra nie obchodzi mnie to co robisz z zyciem prywatnym ale masz 5kh co jest sporo ok 

?? 

nie rozumiem co ma jazda mech - spawn  do mojego prawka 

dostalem wtedy pouczenie 

[2022-02-26 14:42:49] [Output] : (185) HymelJadwiga: demy
[2022-02-26 14:42:51] [Output] : (185) HymelJadwiga: patrz jak jedziesz

i nie wiem czemu powod jest ciągłe odwalanie i skoki jak specowales mnie jakies 5 min i wykonalem jedek skok ktorym nie wyrzadzilem zadnej krzywdy nikomu 

i nie byl specjalny

Zgodnie z Regulaminem Administracji:

Cytat

7.3. Zezwala się na stosowanie bardziej dotkliwych kar dla graczy, którzy łamią regulamin po raz kolejny.

W dniu 26.02.2022 o 15:22, demy napisał:

Szakal_  -> 2022-02-24 18:26:21    2022-02-26 18:26:21   Celowy taran gracza patriotem - dowód dostarczony administracji    
Jurga     -> 2022-02-16 19:16:09    2022-02-17 19:16:09    Odwalanie podczas pościgu

Tutaj raczej zaprzeczasz samemu sobie, w bardzo krótkim odstępie czasu miałeś kary za odwalanie, więc członek administracji jak najbardziej miał prawo nadać surowszą karę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.