Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza MikeJE

Klubowicz

Rekomendowane odpowiedzi

UID:28505

Login:MrocznyManiek

Nick oskarżonego :MikeJE

Powód skargi: Gracz nie chce odmiany po wzięciu auta na raty przez mojego 12 letniego kuzyna 

Data zdarzenia: wczoraj koło 22-23

Dowody: są logi mnie nie było w domu 

Opis sytuacji: A więc tak wyszedłem na miasto z kolegą i zostawiłem komputer odpalony by kopało mi w minecraft na afku moj głupi kuzyn przyszedł i korzystał  z mojego komputera podczas mojej nie obecnosci spadl mi z rangi w csie kupił te elegy wypisywał do moich znajomych i bóg wie czy mi wirusów nie na pobierał. Dla mnie nie to auto nie jest tyle warte i nie jestem w stanie tego spłacic bo posiadam dług 480k tys i musze go oddac do 10.03.2022 dla gracza JamaTo_ czy jakoś  tak. Miałem już bana przez to chora sytułacja  prosił bym o odmiane  tak jak pisałem nie jestem w stanie spłacic ten dług. Dodam jeszcze ze kupił za 400k i 60k na raty ;/

Godzinę temu, MikeJE napisał:

260652B8-029D-45AD-9987-704350471A04.jpeg

myslisz ze jak mam 3 gówniane kompy do pracy to będe na nich grać a pozatem nie jestem w stanie spłacic tej pozyczki wiec nie wiem o co co chodzi grzecznie zaproponowałem odmiane to mnie oplułes 

1 godzinę temu, MikeJE napisał:

Jasne, może jeszcze kot przeskoczył po klawiaturze i zaakceptował oferte wymiany przypadkowo 😄

nie było mnie w domu pisałem to ale jak się ma 47 chromosomów to tak jest potem a kota nie mam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.