Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Dzik*

MegaFaja69

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5384
Login: Supercanter+
Nick oskarżonego: Dzik*
Powód skargi: Oszustwo na NS pojazdu
Data zdarzenia: Parę dni temu.
Dowody: (w tym miejscu pojazd jest opisany jako 1NS w PB, lecz jest on 3NS w PB.

W tym miejscu widać tabele z pojazdami modelu Landstalker. image.thumb.png.390cd2af841c4f5d44f73f7862f43112.png

Opis sytuacji: Kupiłem od gracza Dzik* pojazd marki Landstalker, który miałbyć 1ns w PB, a po dodaniu tego panelu przez was z ciekawości sprawdziłem i wyszło błoto. Przy sprzedaży wprowadzałem kupujących w błąd, więc proszę o interwencję 🙂
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Dzik*(jak będzie NS to też poinformuje)

Dodając - Prosiłbym o odmianę w miarę możliwości 🙂

Rozmawiając z osobą, która go tuningowała do obecnego tune. Przeprowadziłem z nim rozmowę na temat tego pojazdu, i wina leży po stronie gracza @kolinp, gdyż on wprowadził ten pojazd do sprzedaży jako 1ns w PB. Tutaj daje log od supportera: << [84] KoDzo: 2022-02-04 19:10:22 kolinp Piorko a ten jest 1ns w pb

Czujemy się obaj oszukani, i chcemy, aby sytuacja została wyjaśniona z wyższymi rangami.

Moim zdaniem nie jestem winnym ponieważ każdy poprzedni właściciel sprzedawał to auto jako 1ns w pb , ja też to auto kupiłem pod pretesktem jak 1ns landstalker w pb  ,  i osob ktora sprzedala mi to auto kupiła to auto od gracza ktory rowniez mówił ze to auto jeste jako 1ns landstalker w pb .

2 godziny temu, Dzik* napisał:

Moim zdaniem nie jestem winnym ponieważ każdy poprzedni właściciel sprzedawał to auto jako 1ns w pb , ja też to auto kupiłem pod pretesktem jak 1ns landstalker w pb  ,  i osob ktora sprzedala mi to auto kupiła to auto od gracza ktory rowniez mówił ze to auto jeste jako 1ns landstalker w pb .

No wiesz. Z mojej perspektywy to wygląda tak samo jak z Twojej. Chcę to dlatego wyjaśnić z racji, iż 5 osób zostało na tym aucie oszukane, łącznie ze mną 😞

13 godzin temu, 6BadCat9 napisał:

No wiesz. Z mojej perspektywy to wygląda tak samo jak z Twojej. Chcę to dlatego wyjaśnić z racji, iż 5 osób zostało na tym aucie oszukane, łącznie ze mną 😞

To nie koniecznie musiałeś pisać skarge na mnie skoro dużo osób zostało oszukane ;/ 

16 minut temu, 6BadCat9 napisał:

Ja od Ciebie nabyłem pojazd, więc no szykowałbym już kasę na odmianę na twoim miejscu.

Nie mam skąd wziąść teraz kasy mam jedno auto na id , i moge sprzedać jesli bedzie dobra offka inaczej zostaje u mnie i nie wiem jak to zrobimy 

edit: pozatym tak czy siak auto jest nadal 1ns dostepne w pb powieważ id 4205 i 18 j nie zawitały na drogach San Andreas od 2020 roku 

24 minuty temu, Dzik* napisał:

Nie mam skąd wziąść teraz kasy mam jedno auto na id , i moge sprzedać jesli bedzie dobra offka inaczej zostaje u mnie i nie wiem jak to zrobimy 

edit: pozatym tak czy siak auto jest nadal 1ns dostepne w pb powieważ id 4205 i 18 j nie zawitały na drogach San Andreas od 2020 roku 

Mnie nie interesuje czy zawitały na drogach. Miało być 1 modelem tego pojazdu na serwerze z silnikiem benzynowym, a nie 3. Pozdrawiam i czekam na wgląd administracji 🙂

1 minutę temu, 6BadCat9 napisał:

Mnie nie interesuje czy zawitały na drogach. Miało być 1 modelem tego pojazdu na serwerze z silnikiem benzynowym, a nie 3. Pozdrawiam i czekam na wgląd administracji 🙂

Ponowie moją odpowiedz , sam kupilem ten pojazd pod pretekstem  jako 1ns w pb ponieważ kazdy inny właściciel tak mówił 

2 minuty temu, 6BadCat9 napisał:

Zastanawia mnie na co czekasz? Pisz skargę na osobę, która Ci go sprzedała, a nie zgrywasz mądrego, bo Ci to nie wyjdzie 🙂

Nie zgrywam mądrego tylko przypominam ci o tym , sam wyżej napisałeś że  kolinp sprzedawał ten pojazd innym graczom jako 1ns w pb 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.