Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kolinp

Kamdro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3210
Login: Kamdro
Nick oskarżonego: kolinp
Powód skargi: Strzelanie z DM'a w kurierke (uszkodzenie pojazdu)
Data zdarzenia: ~1;02;00 20.02.2022r.
Dowody:

https://streamable.com/f25c2y --> w 5 sekundzie widać strzał w moja stronę oraz gracz ze skinem ID 230 właśnie do mnie celuje.
https://streamable.com/sr4phe --> poczekałem chwilę pod DM'em, gdy zauważyłem tego osobnika podbiegłem do niego, aby zobaczyć jaki miał nick. Jeśli to nie wystarczająco to można zapytać osób, które tam były, że to właśnie ta osoba. Gracz @k3buz jak z nim rozmawiałem na VC powiedział mi, że mógł to być najprawdopodobniej oskarżony kolinp i miał rację.

Opis sytuacji: Spokojnie jechałem sobie kurierką obok DM'a, gdzie jakiś gracz do mnie strzelił, zdenerwowałem się i napisałem 2 niecenzuralne słowa ( i mam już za to mute, co jest śmieszne, ale ja nie o tym ). Poczekałem chwilę pod DM'em i wypatroszyłem tego osobnika, który uszkodził mi kurierke.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.ec6c9e8453348cf9f2ad8ee38f67f9d0.png

Dowody, które dostarczyłeś nie wskazują dokładnie, aby osoba którą oskarżasz strzelała w twoim kierunku - nicku na pierwszym nagraniu nie widać, pamiętaj że ktoś może mieć podobnego skina.
Nagrania które dostarczyłeś również nie mają odpowiednio wysokiej jakości, abym mógł stwierdzić, iż osoba w tym skinie oddała w ciebie strzał - nie jest to widoczne. Nie dostarczyłeś również dowodów z uszkodzeniem pojazdu a dokładniej paczek, które przewoziłeś. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.