Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <GluzzeR>

YoungLeosia

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <GluzzeR>

UID: <3003>
Login: <neonik>
Nick oskarżonego: <GluzzeR>
Powód skargi: <skracanie drogi nie zapłacenie za szkody>
Data zdarzenia: <17.02.2022 godzina 19.10>
Dowody: <https://imgur.com/a/OQiJB0D>
Opis sytuacji: <ogl kolezka z satc rozwalił mi pojazd skracajac moj pas potem kolega mi mowil jeszcze o jakims krd smiesznie troche>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <image.png.5acea91e170532493b5996e71a0bd9e7.png>

Witam, ogółem na początku przepraszam za wypowiedź ale muszę to zrobić 🙂 po 1 jechałeś 170 km/h a w mieście się jeździ 80 km/h. Po 2 jest to autobus i nie jest w stanie zawsze wymanewrować idealnie swoim pasem, w realu też. Po 3 na nagraniu w momencie walnięcia był on już na swoim pasie i to ty zjechałeś nieco na przeciwny pas uderzając w niego 😉 . Pzdr

Ahh... No tak... To wszystko moja wina...

1. Autobus jest pojazdem dużym, którego prowadzenie jest dość utrudnione przez jego gabaryty. Każdy zakręt pokonywać trzeba zazwyczaj z lekkim najechaniem na przeciwległy pas lecz to nie ma akurat w tej konkretnej sytuacji zbyt dużego znaczenia.

2. Znacznie przekroczyłeś dozwoloną w obszarze prędkość, dodatkowo delikatnie wyskoczyłeś z hopki przez co nie miałeś czasu na odpowiednią reakcję.

3. W momencie uderzenia mój pojazd znajdował się na jednym pasie, na który to ty wjechałeś powodując kolizję.

4. W tym momencie bez problemu jestem w stanie obrócić napisaną przez Ciebie skargę o przysłowiowe "180 stopni" dzięki czemu proszę osobę rozpatrującą tą skargę o wyciągnięcie konsekwencji od oskarżyciela - użytkownik nie zapłacił mi za wyrządzone szkody.

P.S.

Myślę, że niepotrzebnie kilkukrotnie próbowałeś mnie zastraszyć pisząc do mnie o tym, że dostanę zawieszenie we frakcji. No cóż, próbowałem Ci wyjaśnić po czyjej stronie leży wina lecz ty dalej uparcie brnąłeś w swoje przekonania. Czas pokaże, kto miał rację.

2 minuty temu, GluzzeR napisał:

Ahh... No tak... To wszystko moja wina...

1. Autobus jest pojazdem dużym, którego prowadzenie jest dość utrudnione przez jego gabaryty. Każdy zakręt pokonywać trzeba zazwyczaj z lekkim najechaniem na przeciwległy pas lecz to nie ma akurat w tej konkretnej sytuacji zbyt dużego znaczenia.

2. Znacznie przekroczyłeś dozwoloną w obszarze prędkość, dodatkowo delikatnie wyskoczyłeś z hopki przez co nie miałeś czasu na odpowiednią reakcję.

3. W momencie uderzenia mój pojazd znajdował się na jednym pasie, na który to ty wjechałeś powodując kolizję.

4. W tym momencie bez problemu jestem w stanie obrócić napisaną przez Ciebie skargę o przysłowiowe "180 stopni" dzięki czemu proszę osobę rozpatrującą tą skargę o wyciągnięcie konsekwencji od oskarżyciela - użytkownik nie zapłacił mi za wyrządzone szkody.

ale nie tlumac zsie tym ze autobus to duzy pojazd

9 minut temu, Kajzerka napisał:

Witam, ogółem na początku przepraszam za wypowiedź ale muszę to zrobić 🙂 po 1 jechałeś 170 km/h a w mieście się jeździ 80 km/h. Po 2 jest to autobus i nie jest w stanie zawsze wymanewrować idealnie swoim pasem, w realu też. Po 3 na nagraniu w momencie walnięcia był on już na swoim pasie i to ty zjechałeś nieco na przeciwny pas uderzając w niego 😉 . Pzdr

ale skarga dotyczy ciebie czy jak?

1 minutę temu, YoungLeosia napisał:

2 minuty temu, YoungLeosia napisał:

ale skarga dotyczy ciebie czy jak?

Co prawda nie dotyczy mnie i mogę zostać ukarany za wypowiedź aczkolwiek nie mogę patrzeć jak piszesz takie rzeczy robiąc przy tym z siebie pośmiewisko 🙂

34 minuty temu, YoungLeosia napisał:

Temat wątku: Skarga na <GluzzeR>

UID: <3003>
Login: <neonik>
Nick oskarżonego: <GluzzeR>
Powód skargi: <skracanie drogi nie zapłacenie za szkody>
Data zdarzenia: <17.02.2022 godzina 19.10>
Dowody: <https://imgur.com/a/OQiJB0D>
Opis sytuacji: <ogl kolezka z satc rozwalił mi pojazd skracajac moj pas potem kolega mi mowil jeszcze o jakims krd smiesznie troche>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <image.png.5acea91e170532493b5996e71a0bd9e7.png>

możliwe że dostqne punkty ale wypowiem się, na pocztaku nagrania sam załamałeś kodeks ruchu drogowego wyjeżdżając z mecha, jadąc pod prąd + na skorty po trawie, wyskakując z jezdni skoczyłeś na lewy pas co też nie jest dozwolone + jechales 180 w mieście + na końcu wybiles się i leciales/jechałeś po środku drogi, kto normlany w życiu realnym jedzie trawnikiem, wyskakuje z jezdni, jedzie 180 w mieście, wyskakuje z chopki i jedzie środkiem ulicy.

5 minut temu, HoolyWeed. napisał:

możliwe że dostqne punkty ale wypowiem się, na pocztaku nagrania sam załamałeś kodeks ruchu drogowego wyjeżdżając z mecha, jadąc pod prąd + na skorty po trawie, wyskakując z jezdni skoczyłeś na lewy pas co też nie jest dozwolone + jechales 180 w mieście + na końcu wybiles się i leciales/jechałeś po środku drogi, kto normlany w życiu realnym jedzie trawnikiem, wyskakuje z jezdni, jedzie 180 w mieście, wyskakuje z chopki i jedzie środkiem ulicy.

po 1 nie jechalem pod prad tylko wyprzedzałem wiem ze to praktycznie to samo 

6 minut temu, HoolyWeed. napisał:

po  2 to jest gra nwm wy jacys upo jestescie porownujecie gierke do irl

8 minut temu, YoungLeosia napisał:

po 1 nie jechalem pod prad tylko wyprzedzałem wiem ze to praktycznie to samo 

po  2 to jest gra nwm wy jacys upo jestescie porownujecie gierke do irl

Nie porównujemy gry do irl tylko mówimy że fizyka działa tutaj tak samo, ciężej się manewruje autobusem ze względu na jego masę i wielkość. Poza tym wydaję mi się że napisałeś tej skargi w odpowiednim dziale. Ty w niego walnąłeś podczas gdy znajdował się na swoim pasie i to ty powinieneś mu zapłacić za wykonane szkody.

12 minut temu, Kajzerka napisał:

Nie porównujemy gry do irl tylko mówimy że fizyka działa tutaj tak samo, ciężej się manewruje autobusem ze względu na jego masę i wielkość. Poza tym wydaję mi się że napisałeś tej skargi w odpowiednim dziale. Ty w niego walnąłeś podczas gdy znajdował się na swoim pasie i to ty powinieneś mu zapłacić za wykonane szkody.

ciekawie ogl ale troche sie mylisz pan busiarz zajechał mi cala droge  wgl wez aire juz sio

Teraz, YoungLeosia napisał:

ciekawie ogl ale troche sie mylisz pan busiarz zajechał mi cala droge  wgl wez aire juz sio

jak ci k****a zajechał drogę jak jechałeś srodkiem ulicy gosciu, nie wiem z księżyca spadłeś bo piszesz takie głupoty ze nawet przedszkolak by cię wyśmiał.

4 minuty temu, YoungLeosia napisał:

Po 1 naucz się pisać bo nie mogę się odczytać tej wiadomości xD. Po 2 gdzie on ci zajechał CAŁĄ DROGĘ? jakbyś jeździł normalnie a nie jak po flaszkach niskiej jakości nie doszłoby do tego incydentu. Wina stoi tylko i wyłącznie po twojej stronie, skarga napisana przez ciebie jest moim zdaniem śmieszna i napisana na siłę.

srodkiem ulicy tak pozatym wyrazaj sie spadl to ci tatus na łeb i cie polamal oczywiscie w grze

1 minutę temu, Kajzerka napisał:

Po 1 naucz się pisać bo nie mogę się odczytać tej wiadomości xD. Po 2 gdzie on ci zajechał CAŁĄ DROGĘ? jakbyś jeździł normalnie a nie jak po flaszkach niskiej jakości nie doszłoby no tego incydentu. Wina stoi tylko i wyłącznie po twojej stronie, skarga napisana przez ciebie jest moim zdaniem śmieszna i napisana na siłę.

jasne

Teraz, YoungLeosia napisał:

srodkiem ulicy tak pozatym wyrazaj sie spadl to ci tatus na łeb i cie polamal oczywiscie w grze

Pod wpływem emocji tak człowiek się zachowuje, ale pisząc glupoty to ty się ośmieszasz, napisales skargę na osobę, gdzie sam załamałeś pare punktów ruchu drogowego, a oskarżony nie złamał żadnego. Sory za wypowiedzi, wiem ze dostanę punkty, ale trzeba wbić do łba osobie która pisze bezsensowne skargi.

Po 1 naucz się pisać bo nie mogę się odczytać tej wiadomości xD. Po 2 gdzie on ci zajechał CAŁĄ DROGĘ? jakbyś jeździł normalnie a nie jak po flaszkach niskiej jakości nie doszłoby no tego incydentu. Wina stoi tylko i wyłącznie po twojej stronie, skarga napisana przez ciebie jest moim zdaniem śmieszna i napisana na siłę.

wiem ze na sile ale trzymam kciuki ze adm sie zainteresuje i nada kare tylko po to ta skarge pisze chociaz to ze gracz zostanie ukarany to troche procenty nie sa duze ale warto liczyc zawsze

wiem ze na sile ale trzymam kciuki ze adm sie zainteresuje i nada kare tylko po to ta skarge pisze chociaz to ze gracz zostanie ukarany to troche procenty nie sa duze ale warto liczyc zawsze

Jedyny kto zostanie tu ukarany to chyba ty 😛. Złamałeś krd, obrażasz innych i piszesz skargi bezsensu, twoja wina. GluzzeR nie zostanie ukarany ponieważ nic złego nie zrobił. Za to administracja posiada mózgi i nie ukara go za nic

Jedyny kto zostanie tu ukarany to chyba ty 😛. Złamałeś krd, obrażasz innych i piszesz skargi bezsensu, twoja wina. GluzzeR nie zostanie ukarany ponieważ nic złego nie zrobił. Za to administracja posiada mózgi i nie ukara go za nic

i co ze złamalem krd to nie jest irl ze za przekroczenie predkosci dostajesz kary

wez puk puk

1 minutę temu, HoolyWeed. napisał:

Poza tym osoba inteligentna pisząc skargę by wiedziała że musi usunac znaki < > 🤣

ale sie czepiasz teraz o wszystko najmniejsze bo o nic powiazanego z powodem skargi nie masz nic dobra napisze jak wytrzezwieje papa

i co ze złamalem krd to nie jest irl ze za przekroczenie predkosci dostajesz kary

wez puk puk

Dalej nie mam zamiaru się tu wypowiadać bo do twojego łba i tak nic nie dociera :3, czekam na opinię administracji odrzucającą skargę.

Co do całej sytuacji to da się wytłumaczyć ją jednym screenshot'em z nagrania autora skargi:

Spoiler

image.thumb.png.c78aadb877c5e27408838d3d7c710af2.png

Kierowca autobusu był CAŁĄ długością jak i szerokością pojazdu już na swoim pasie w momencie kiedy w niego wjechałeś. A więc jest to twoja wina, już nie wspomnę o fakcie jazdy z niedozwoloną prędkością oraz skokiem z przed chwili uderzenia. Za nim napiszesz następną skarge przeanalizuj dokładnie kogo to jest wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.