Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KaisuiS

KaruiS

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  5521
Login: Zambercik
Nick oskarżonego:  KaisuiS
Powód skargi: Kradzież nicku, ustawienie bardzo podobnego nicku do mnie.
Data zdarzenia: Nie mam pojęcia, ale czy to ważne?
Dowody: [2022-02-16 21:03:52] [Output] : << [430] KaisuiS: ja ten nick mam od 2 tygodni
Opis sytuacji:  Od kilku osób usłyszałem, że nadziali się kilka razy chcąc napisać do mnie na tego gracza, ustawił on sobie bardzo podobny nick do mojego. Mam ten nick od blisko 6 lat w mta, jestem także po tym nicku kojarzony przez graczy z innych serwerów  a ludziom łatwo idzie się pomylić, więc prosił bym o zmianę nicku na inny,  aby ludzie się nie mylili i nie wiązali owego gracza ze mną.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2022-02-16 21:01:33] [Output] : >> [430] KaisuiS: jak cos informuje o skardze 

super hiper fajnie, tylko że jest malutki problem. Nie ukradłem ci nicku ponieważ się różni,  nikt nie pomylił nasze osoby bo nikt nigdy nie pisał do mnie jakby pisał co ciebie, pomijając już to że jestem teraz bardzo mało aktywny i praktycznie nie wbijam na serwis, więc? skąd takie informacje że ktoś nas myli? pierwsze o tym słyszę. Ogólnie to śmieszy mnie powód skargi jakim jest że ktoś w grze komputerowej ustawił sobie nick podobny do twojego, 

Pozderki 

gracz wyżej wymieniony napisał do mnie po tym jak podjechałem na mechanika czy sellam mojego previona, pisał do mnie jak do obcego gracza a nie jakiegoś znajomego czy kolegi. 

nie wiem wgl z czym masz problem bo na przykład taki MikeY oraz MikeJE nie mają problemu wobec siebie że mają podobne nicki. 

[2022-02-16 20:59:34] [Output] : << [172] Tabulator.: ty
[2022-02-16 20:59:49] [Output] : << [172] Tabulator.: gosciu ma nick KaisuiS
[2022-02-16 21:04:53] [Output] : >> [172] Tabulator.: pisales z tym typem
[2022-02-16 21:04:55] [Output] : >> [172] Tabulator.: zamiast mnie?XD
[2022-02-16 21:04:59] [Output] : << [172] Tabulator.: no xd

9 minut temu, Tabulator. napisał:

Tak było pomyliłem się.

bo przeczytałeś tylko 2 pierwsze literki nicku? poza tym nie pisałeś nic prywatnego jak do ziomka tylko pytałeś czy sell previon i ile chce więc no nie wiem w czym wam to przeszkadza skoro on pytał tylko o auto XD

3 godziny temu, konzzuwa napisał:

Ja również pomyliłem odbiorcę przez identyczność nicknamów pisząc do Karuisa w sprawie kupna. Pozdrawiam

stary, co ty chciałeś odemnie niby kupić jak nic nie sellam XD? a po drugie nie wiem o czym ty pierdolisz skoro masz perma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.