Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Supporta BasteeK

Rawley

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie chciałbym złożyć skarge na supportera BasteeK ponieważ widział mnie że taranuje CJ w sweeperze który nie placi za rozwalenie mi auta poraz kolejny pier..... sweeperem którego basteek mógł nie widzieć lecz powinien się domyślić że coś musiało mnie wku..... bo chyba tak o nie rozwalam eurosem jakiegos daremnego sweepera autem za 250000$ ponieważ po co ale nie da się wytrzymać ze nowymi CJ którzy rozwalają auto ponieważ on musiał jechać pod prąd . Jeśli by CJ jechał prawidłowo prawą stroną drogi a nie lewą jak w anglii na autostradzie. Moge również opisać całą sytuacje jak wyglądała.

1.Opłacam barierki na SF w strone Tierra Robada.

2.Jade prawą stroną autostrady.

3.Dojeżdżam do końca mostu po czym nawet nie widziałem sweepera na moim pasie i sie wjeb... prosto w niego. ( Tak jechał on lewym pasem czyli moim pasem i to jeszcze po środku autostrady że nie dało się go wyminąć.)

4.Gościu nie płaci mi za uszkodzenie samochodu sweeperem.

5.Gonie i taranuje CJ w sweeperze. Który nie zapłacił mi za szkody na moim samochodzie.

6.Gracz w sweeperze pisze reporta na mnie że taranuje go moim autem.

7.BasteeK teleportuje się na most po czym widzi jak go taranuje.

8.BasteeK nawet nie zapytał się czemu go tartanuje tylko odrazu daje bana na prawko na 12h.

Niestety nie mam zrzutów ekranu ponieważ nie da się tego zrobić w 0.5sekundy a nagrywać filmików nie nagrywam ponieważ nie jestem streamerem/youtuberem.

Pozdrawiam mam nadzieje że zostane uniewiniony ponieważ jest to nie spowodowane z mojej przyczyny. 

Witam 😊

Dostałem reporta że kogoś taranujesz, zacząłem Ciebie specować i od razu zauważyłem jak perfidnie taranujesz sweepera wiec zacząłem działać. Mogłeś napisać reporta że on Ciebie wcześniej trenował ale nie zrobiłeś tego, twój problem, lecz ty postanowiłeś wziąć sprawę w swoje ręce i zaczales go taranować. 

Po 1 wygląda to na skargę za nałożoną karę, po 2 brak wzoru.

@BasteeK właśnie wiem jak reporty działają ja zgłosze że gościu mi staranował auto i nie płaci za szkody . Po czym 

Support odrzucił twoje zgłoszenie. Tak to wygląda na serwerze więc nawet tego nie reportowałem ponieważ chciałem go zatrzymać a że on ciągle uciekał to go zacząłem taranować by wywrócić go na dach by zapłacił za szkody. Pozdrawiam

P.S. czemu jak cie wezwał czemu się nie zatrzymał tylko dalej jechał w stronę barierek. Uciekał by uniknąć sprawiedliwości czemu go nie wytepałeś do nas by porozmawiać jak to było na prawdę ?

1. Zły dział

2. Brak wzoru

3. Skarga za nadaną kare 

4. Dostałem reporta że taranujesz > patrze że taranujesz > zabieram ci prawko. Mnie nie obchodzi dlaczego ty go taranujesz, taranujesz go po prostu i tyle. To że ty nie masz dowodu że on Ciebie wcześniej taranuje to już twój problem. 

9 minut temu, Rawley napisał:

P.S. czemu jak cie wezwał czemu się nie zatrzymał tylko dalej jechał w stronę barierek. Uciekał by uniknąć sprawiedliwości czemu go nie wytepałeś do nas by porozmawiać jak to było na prawdę ?

Nie, po prostu gracz sobie grał i nie zwracał na Ciebie uwagi. Po za tym myślisz że ja mam czas aby tepać tak każdego i rozmawiać nie wiadomo ile? Szczególnie że na serwerze w dzień jest około 500 graczy i jest pełno reportów.

Skargę zamykam, napisz ją ponownie ale tym razem dostosuj się do wzoru i napisz ją w poprawnym dziale. 

https://projectrpg.pl/forum/18-skargi-na-administrację/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.