Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sprzedam Cluba pierwszego na serwerze !

Tabulator.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tabulator.
VUID: 180.
Model pojazdu: Club.
Silnik pojazdu: 3.8dm, Diesel.
Przebieg pojazdu: 4800km.
Dodatki: https://imgur.com/a/GWrQl93.
Kwota sprzedaży: Interesują mnie oferty, jeżeli cena mnie zadowoli to pojazd zmieni właściciela.
Możliwość negocjacji: Tak.
Sposób kontaktu: Gra, Forum.
Dodatkowe informacje: Jest to pierwszy model owego pojazdu na serwerze na sprzedaży mi nie zależy więc za bezcen go nie sprzedam. Program zrobiony profesjonalnie pod drift, więc zamiata bosko jak na taką zabawkę. Kilka rzeczy mu brakuje do FT widać na załączonych zdjęciach.

Zdjęcia Pojazdu: https://imgur.com/a/0x5RzaP.

Pozdrawiam

z

Uszanowaniem

Gracz

Tabulator.

❤️

Bieda klepie - globus // 600k - wstawiam za niego bo baned albo co on tam ma

1 godzinę temu, Tabulator. napisał:

Kwota sprzedaży: Interesują mnie oferty, jeżeli cena mnie zadowoli to pojazd zmieni właściciela.

+ polecam zmienic na kwote np. 2kk do nego bo zamkna ci post jak masz napisane oferty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.