Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Malpeczka

Leman

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6201
Login: JerronimO
Nick oskarżonego: Malpeczka 
Powód skargi:dług 
Data zdarzenia: środa 09.02.2022
Opis sytuacji: sprzedawałem flasha za kwotę 380 tysięcy podszedł do mnie gracz właśnie o nicku Malpeczka i spytał mnie ile chce za tego flasha i powiedziałem że 380k wtedy spytał mnie czy dałbym mu na raty pierwsza rata 320k i resztę spłaci czyli 60k mówił że spłaci spłaci po czym podaliśmy sobie dsc napisałem po 2-3 dniach ile ma napisał że mało że 5k bo mało grał po czym z grzeczności odpisałem że okej nie ma problemu. Poczekałem napisałem dziś czy odda czy ma zamiar oddać nic nie odpisał. Mówię dobra poczekam do 24 żeby odpisał ale stwierdziłem że napiszę jeszcze parę zdań po czym okazało się że zablokował i usunął mnie ze znajomych na discordxie i nie mam z nim żadnego kontaktu więc trochę śmieszna sytuacja bo 60k nie chodzi piechotą 
Dowód:może aż tak nie widoczne bo zdjęcie telefonem robione ale u mnie wszystko widać więc myślę że będzie git 

Screenshot_2022-02-13-21-05-11-41_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

IMG20220208223728.jpg

IMG20220208223726.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.