Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[ABC] pikaczu987 ukarany przez Tubas

pikaczu987

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  33271
Login:  pikaczu987
Serial:  F66B3C9BF956902A334A5B4D8E6E47F2
Data nadania kary: 10.02.2022
Długość kary: 13.02.2022
Licencja:  abc
Powód:  Specjalny  VDM SAPD na służbie

Wyjaśnienie: Witam chciałbym napisać tyle że ten policjant zatrzymał mojego kolegę bez podstawnie. Powód nie wykonywanie poleceń ale on wykonywał wszystkie polecenia. Napisałem do tego policjanta żeby go wypuścił bo nic nie zrobił ale policjant nic nie napisał. Jak jechał z nim do więzienia specjalnie wjeżdżałem w niego  żeby go wypuścił. ale póżniej  dostałem ostrzeżenie od WhiteTiger że mam go zostawić i  to zrobiłem chciałbym przeprosić za tą sytuacje  i  prosił bym o zdjęcie prawka .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.