Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na gracza AndreKorek

mihvvus

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16265

Login: badej(Elf)

Nick oskarżonego: AndreKorek

Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu

Data zdarzenia: 10.01.2022

Dowody: [2022-02-10 19:31:47] [Output] : (350) badej(Elf): jakie to braki ma?

[2022-02-10 19:31:48] [Output] : OG > (281) lodolamacz: [K] kupie stratuma propozycje /pm

[2022-02-10 19:31:50] [Output] : OG > (250) BillyKidos: í ˝í¶¤í ˝í¶¤í ˝í¶¤ Zapraszam na tuning mechaniczny LV Linden Station // Jedziesz pisz /pm í ˝í¶¤í ˝í¶¤í ˝í¶¤

[2022-02-10 19:31:51] [Output] : (355) AndreKorek: mzn i abs

Opis sytuacji: Spytałem się gracza co posiada pojazd odpisał ft bez mzn abs jak się okazało Sultan również nie posiada bodykitu

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [355] AndreKorek: Informuje o skardze na forum poniewaz sultan nie posiada bodykitu

No cześć zapomniałem dopisac na serwerze ze nie ma body lecz myslalem ze do takiej sytuacji nie dojdzie poniewaz ten gracz mi kiedys sprzedal tego sultana i wypisuje do mnie 5 wiadomosci dziennie o niego czy go sprzedaje. Dodam jeszcze ze gracz sie mnie pytal na discordzie zebym mu dal ss z diagnostyki tutaj dam imgura z rozmowy na discordzie https://imgur.com/a/DNFEn23  gdzie widac ze sultan nie ma body no co troche smutne to ze sa takie falszywe osoby ;/

no stary , fałszywe oszukałes mnie dałeś mi ss z diagnostyki co chwilę temu się dowiedziałem że pisze takie cos ze sułtan ma body myślałem że to nigdzie nie pisze lecz to wsm jest twój błąd ponieważ ,napisałeś mi że sultan ft brak mzn abs przy wymianie na serwerze :] więc jakby oszukałes mnie i chciałbym zwrotu $ za Bodykit to jest koszt 60,000$

https://imgur.com/a/vSSWZAg badejowski prosze bardzo taka sama sytuacja pozdrawiam

52 minuty temu, badej(Elf) napisał:

no stary , fałszywe oszukałes mnie dałeś mi ss z diagnostyki co chwilę temu się dowiedziałem że pisze takie cos ze sułtan ma body myślałem że to nigdzie nie pisze lecz to wsm jest twój błąd ponieważ ,napisałeś mi że sultan ft brak mzn abs przy wymianie na serwerze :] więc jakby oszukałes mnie i chciałbym zwrotu $ za Bodykit to jest koszt 60,000$

no wiesz działa to w 2 strony chciałes ss diagnostyki dostales je wiec mogles sam zobaczyc co ma co nie ma a i pisalem ci ft bez mzn abs bo do ft sie nie zalicza bodykit tak jak to tubas napisal w 1 skardze 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.