Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na @Banan99

Sito341

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2797
Login: sito341
Nick oskarżonego: @Banan99
Powód skargi: Naciąganie graczy na pieniądze, wprowadzanie w błąd. 
Data zdarzenia: 08.02.2022 22:30 około
Dowody: wklejam SS z konsoli
Opis sytuacji: Witam, około godziny 22:30 stałem przy salonie w SF z tymi droższymi samochodami. Podjechał autobus więc chciałem z niego skorzystać w celu transportu za niską cenę do pobliskiej giełdy z samochodami. Gracz o nazwie @Banan99tak przedstawiał trasę ,,Spawn SF - Sweepery SF - Przebieralnia SF - Urząd SF - Droga giełda SF - Magazyn''. Zapłaciłem mu oczywiście za bilet 10$ po czym ruszył w trasę po około 5 minutach zatrzymał się pod magazynem w bayside marinem, zapytałem go dlaczego się tu znajdujemy skoro mieliśmy mieć przystanek Droga giełda SF. Po czym poszedł na AFK i napisał mi ,, Robie teraz reporty'' niestety nie posiadam z tego screena ponieważ myślałem że zaraz wróci i pojedziemy na giełde. Gdy wrócił napisał mi że już nie jedzie i ma tu ostatni przystanek coś w tym stylu. Spytałem go dlaczego nie pojechał na drogą giełde w SF odpisał mi ,, nie ma już drogiej giełdy w SF''. Spytałem go po co pisze takie rzeczy skoro tam nie kursuje odparł ,, a musiałem dać przez przypadek binda''. Poprosiłem go żeby oddał pieniądze za kurs i zawiózł mnie tam gdzie byłem czyli pod salon w SF. @Banan99Wysadził mnie z samochodu dał mi 10$ i mi mówi żebym sobie taxi zamówił. Oczywiście nie będę płacił za to że moderator @Banan99 stracił mój cenny czas na to żebym musiał jeszcze płacić za powrót z jego własnej winy. Powiedziałem mu że jest naciągaczem po czym dał mi vmute na 1 dzień. Dodam jeszcze że pracował na Duty. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Załączam SS

Proszę o ukaranie gracza @Banan99za naciąganie na pieniądze i wprowadzanie gracza w błąd.

Screenshot_11.png

Screenshot_10.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.