Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Brak spłaty pożyczonych pieniędzy.

Keendk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47204
Login: Keendk
Nick oskarżonego: Kancooo
Powód skargi: brak spłaty pożyczki 
Data zdarzenia: 07.02-08.02
Dowody: https://imgur.com/plllp8a      https://imgur.com/T8n2GIl
Opis sytuacji: Pożyczyłem graczowi kancooo łącznie 9 tys zobowiązał się do oddania 9k do 08.02 do rana każdy dzień dłużej 10% więcej do max 10.02 , lecz oddał tylko 8k i napisał ze więcej mi nie da wiec ,napisałem do suportu o nicku Maniac36 i przy nim powiedział ze nie odda mi 9k bo niby go taranowałem co do takiej sytuacji nie doszło, po tym suport napisał ze mam napisać na forum w tej sprawie. Dziękuje 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Suport Maniac36 może potwierdzić ze go o tym poinformowałem.

Szparoo dobrze widział jak mnie potrącałeś i jeździłeś za mną przez całą mapę i spychałeś z jezdni. Przez co musiałem płacić za naprawę auta a to nic nie kosztuje grałem 30 min dzisiaj i przez niego wydałem jakieś 3k na naprawę samochodu. To prawda oddałem 8k ale to z jego winy mu nie oddałem pieniędzy. Jego zdanie jest zbędne ponieważ na dc codziennie z nim siedziałem od roku jest zwykłym kłamcą ma ostrzeżenia o to że wyzywa ludzią matki jaki różne inne rzeczy. Nieoddam mu tych pieniędzy choćbym miał bana dostać bo jest człowiekiem bez honoru. Pozdrawiam

Daj dowody ze cię taranowałem, lub niech potwierdzi to jakiś suport, admin. Nie siedzę z tobą na dc i nigdy nie siedziałem. Spytałeś się czy pożyczę ci pieniądze to ci pożyczyłem była umowa a ty jej nie dotrzymałeś wiec administracja wyciągnie z tego konsekwencje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.