Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ThePatryk - oskarżony przez SugarWhisky

HonkingGoose

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: ThePatryk

Data zdarzenia:  06.02.2022 lub 07.02.2022

Opis zdarzenia:  Oskarżony odholował poprawnie (moim zdaniem) zaparkowane pojazdy na parking policyjny. Jestem posiadaczem nieruchomości w tej lokalizacji i moim zdaniem mam prawo parkować swoje pojazdy na tym terenie. Pojazdy należące do innych graczy zaparkowane w ten sam sposób po drugiej stronie tego terenu nie zostały odholowane, wiec nie wiem gdzie jest różnica między nami. Nie znalazłem również w taryfikatorze SARA takiego samego powodu nałożenia na mnie kary, jaki został wpisany w powodzie odholowania moich pojazdów. Dodam również, że chodzi mi o pojazdy Solair oraz Admiral. Pojazd Premier mógł faktycznie w jakimś minimalnym stopniu utrudniać ruch. Pojazdy zostały przeze mnie wyciągnięte oraz ustawione w taki sam sposób w jaki stały w momencie odholowania. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia mojej skargi chciałbym otrzymać zwrot poniesionych kosztów wyciągniecia pojazdów z parkingu policyjnego (600$). Od oskarżonego chciałbym również otrzymać wyjaśnienia podjętych przez niego działań.
Dowody: 

Spoiler

5m7ERB6.png

JHS0yns.png

gsAJ3l7.png

d2QYiHa.png

kZU2Lpa.png

Witam, pojechałem tam na zgłoszenie gracza o nicku JoX1337, prosił on o wywóz aut postawionych na jego terenie posesji prywatnej, jako iż podane jest w https://projectrpg.pl/topic/25512-granice-prywatnych-posesji/

image.png.c2d2fe5491713c31b20024fad25f64b0.png
A ty posiadałes tylko jedno mieszkanie w owej strefie mieszkań, wiec mogłeś zaparkować jedynie pod swoim mieszkaniem, wiec dlatego te dwa pojazdy zostały wzięte do pp według mnie poprawnie. A twój pojazd pod twoim mieszkaniem wziąłem dlatego ponieważ blokował on dostęp do miejsca parkingowego mieszkania ktore było wykupione przez @JoX1337, a blokowałes przejazd mu do tego miejsca parkingowego.
image.png.deb5b5fa72ff3947da46f9d9a3dda78d.png( tam gdzie czerwona strzałka to tam jest jego mieszkanie)
Jak widać na zdjęciu powyżej nie ma jak owy gracz przejechac na swoja strefe parkingu owego mieszkania.
Ponizej wkleje zdjecia pozostalych wzietych pojazdów. Jak widać owe pojazdy znajdowały się na strefie JoXa1337 który posiadał wiekszosc mieszkań. To tyle z mojej strony 🙂
Ps. jedynie gdzie moglem popelnic blad to w powodzie wziecia pojazdu spod twojego mieszkania ktory byl zle zaparkowany i blokowal przejazd ale ten powod wydawal mi sie najbardziej trafny 🙂.
Ps 2 (EDIT) ; Jesli jednak ja popelnilem blad to moge ci jak najbardziej oddac gotówkę, nie ma problemu.

image.png.c10c75a4f0373fbcacf9544d83c1ffb5.pngimage.png.8340bb1065939913a842741a6e6f6010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.