Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza DonKretto

JuanAntonio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8152
Login: Kijok
Nick oskarżonego: DonKretto
Powód skargi: Nie oddanie długu
Data zdarzenia:  07.02.2022
Dowody: image.png.96b6e5ea7f9ab3d40b3fbb46e08de0a4.png
Opis sytuacji:  Sprawa wygląda w ten sposób że umówiłem sie z graczem DonKretto ze bierze on ode mnie sultana za 345k i oddaje 405k do 18 lutego, lecz dzis zobaczylem ze DonKretto oglasza sie ze kupi cos do 1.1kk czyli miał on pieniądze na zwrot długu oraz jak się dowiedziałem gracz ten nie posiada juz tego pojazdu. Napisałem do DonKretto zeby mi oddal to 405k a on napisał że odda 205k teraz i 200k do 18 lutego , więc gracz jest mi jeszcze winny 200k a jak wszyscy wiemy  5. Graczowi posiadającemu pojazd, który został zakupiony w systemie ratalnym zabrania się jego zbywania w chwili gdy wszystkie raty nie są uregulowane. 
5.1. Odstępstwem od tego punktu jest sytuacja, w której gracz po sprzedaży natychmiastowo spłaci pozostałe raty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.e3ab72cd24854fe0e38952cc32c1a5dc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.