Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Mleczny_Grubinho

Retro.gg

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47349.
Login: Venitox.
Nick oskarżonego: Mleczny_Grubinho.
Powód skargi: Mówił że pb, a sprzedał diesla.
Data zdarzenia: 06.02.2022.
Dowody: ss pod spodem.
Opis sytuacji: spytałem go przed sprzedażą o wszelkie informacje czy benzyna (był przekonany na 100% że tak) itp.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: owy gracz wyszedł od razu z serwera po zwyczajnym oszustwie i próbuje uniknąć kłopotów.unknown.png

image.thumb.png.8cf9c8620384a6bc2047105ee4244f35.png

23 minuty temu, Venitox napisał:

UID: 47349.
Login: Venitox.
Nick oskarżonego: Mleczny_Grubinho.
Powód skargi: Mówił że pb, a sprzedał diesla.
Data zdarzenia: 06.02.2022.
Dowody: ss pod spodem.
Opis sytuacji: spytałem go przed sprzedażą o wszelkie informacje czy benzyna (był przekonany na 100% że tak) itp.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: owy gracz wyszedł od razu z serwera po zwyczajnym oszustwie i próbuje uniknąć kłopotów.unknown.png

Może się to wydać głupie ale nie wiedziałem co dokładnie oznacza skrót pb i po zapytaniu "śmieszków" na dc dowiedziałem się że są to niby felgi i dlatego wynikło takie nieporozumienie 

Jeśli mamy to jakoś ogarnąć to możemy wymienić się za kwotę którą gracz wpłacił za auto i ono wróci do mnie chyba że już go nie posiada to już nie wiem zależy od decyzji Tubasa ale jeśli chodzi o mnie to pieniądze są wydane dlatego potrzebowałem bym 2/3 dni max i na spokojnie kwota została by spłacona czyli te 35k

Uważam też że gracz bardzo wyolbrzymia ze słowami jak zwyczajne oszustwo itd jest to po prostu nieporozumienie a chłop dodaje mnie na dc wypisuje mi ciągle ile mi czasu zostało czy to w grze czy na dc z rana xD i nasyła kolegów w grze co robią to samo chłopie to tylko gra nie masz innych zajęć? 

Z mojej strony to tyle czekam na wypowiedz administratora 

11 minut temu, Cartier napisał:

Może się to wydać głupie ale nie wiedziałem co dokładnie oznacza skrót pb i po zapytaniu "śmieszków" na dc dowiedziałem się że są to niby felgi i dlatego wynikło takie nieporozumienie 

Jeśli mamy to jakoś ogarnąć to możemy wymienić się za kwotę którą gracz wpłacił za auto i ono wróci do mnie chyba że już go nie posiada to już nie wiem zależy od decyzji Tubasa ale jeśli chodzi o mnie to pieniądze są wydane dlatego potrzebowałem bym 2/3 dni max i na spokojnie kwota została by spłacona czyli te 35k

Uważam też że gracz bardzo wyolbrzymia ze słowami jak zwyczajne oszustwo itd jest to po prostu nieporozumienie a chłop dodaje mnie na dc wypisuje mi ciągle ile mi czasu zostało czy to w grze czy na dc z rana xD i nasyła kolegów w grze co robią to samo chłopie to tylko gra nie masz innych zajęć? 

Auto dalej posiadam.

13 minut temu, Cartier napisał:

+ Nikogo nie na ciebie nie wysyłam, mam wieloletnią znajomość z tymi osobami i po prostu wspierają nowego gracza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.