Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Hermes Unikat!

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: CzajA
VUID: 21814
Model pojazdu: Hermes
Silnik pojazdu: max PB [idk jaki dokładnie]
Przebieg pojazdu: jakoś 400km +/-
Dodatki: Lampy Cynamonowe | Szyby 80% | Posz. 2lvl Tył | ABS | MZN | Wykrywacz | Ogranicznik | Radio |
Kwota sprzedaży: 3kk [czekam na oferty]
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Gdzie znajdziesz
Dodatkowe informacje: Aktualnie jedyny taki pojazd na serwerze, unikatowy.

--> https://imgur.com/a/ieVJRJj <-- fotki

1 godzinę temu, mazo<3 napisał:

Ale ty jesteś głupek sprzedałeś za 2.2 czy chuj wie ile tu dajesz 1.2kk po czym jal to odkupisz będziesz płakał ze małe ofki a sam chujowe dajesz 1k bez pkt 

Co ty w ogóle piszesz, nigdy nie narzekałem na oferty za Hermesa bo zawsze gdy próbowałem go sprzedać to przebijały magiczny próg 2kk. Raz pod ogłoszeniem sprzedaży HotKnifa napisałem. "Podobno 2kk za stafforda to dużo" bo ludzie śmiali się z zakupu W PEŁNI unikatowego pojazdu za kwotę 2kk+ a później dawałi jakieś chore oferty za samochód który będzie dostępny w salonie. Naprawdę nie wiem o co ci już chodzi, widzę że czepiasz się byle gówna.

1.21kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.