Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Strata smieci na sweeperach przez Trazx.

ilovemilfs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam o godzinie jakos 20:30 wywaliloo serwer mialem zebrane 975kg chcialbym odzykac pieniadze i pojazd pracy jesli jest to mozliwe. Od godziny 18:30 czekalem na wolny pojazd i jest to troche przykre ze go stracilem przez glupie wywalenie sie serwera. Wiem ze nie jest to wasza wina ze serwer sie wywalil. Mam nadzieje ze da sie odzyskac pojazd pracy w jak najszybszym czasie. dowody: 

unknown.png.b709bd2a0c954c21a67e5d8059a3893a.png

Oraz:

Prosilbym o odzyskanie pieniedzy +dodatkowy % do tej kwoty poniewaz zawsze gdy sie sprzedaje dostaje sie wiecej, oraz prosil bym jesli jest to mozliwe o odzyskanie EXP i dodanie wartosci jaka jest 975k do tabeli rankingow oczywiscie jesli jest to mozliwe. Pozdrawiam 

Przepraszam ze nie dodalem ale moj nick to: Trazx. oraz uid mam: 14756

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.